Annonce

Annonce

Prinsesse Bogen


5. juni 2006

Forfatter:
Linée Grue og Line Watt
Forlag:
Olivia
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
110
Pris:
229
ISBN:
8756778007
Helens vurdering:
Prinsesse Bogen

Jeg har valgt at give bogen "Prinsesse Bogen" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Prinsesse Bogen er til dig, som har lyst til at sy og gerne vil opfylde drømmen om at være en rigtig prinsesse.

Bogen giver forslag til at sy 12 helt unikke prinsessekjoler. De er alle syet efter samme mønster og fremgangsmåde, men er alligevel helt forskellige alt efter stofvalg og pynt. Der er mulighed for pufærmer, lange og korte ærmer, der kan på syes bånd, paillietter mv og du kan bruge al slags stof - nyt eller gammelt, f.eks. fra et par gardiner eller som pynt genbrug af en broderet pude. Mulighederne er utallige.

Der er mønster til kjolerne i størrelse 2-4 år og 4-6 år. Du har mulighed for at tilpasse mønsteret, så det passer bedre i f.eks. højden til dit barn. Hver kjole har sin egen beskrivelse og der står præcist hvad du skal bruge. Hvis du har lyst kan du mikse på kryds og tværs.

Men en prinsesse er ikke en rigtig prinsesse uden en krone, så derfor finder du i Prinsesse Bogen også opskrift på en rigtig krone, som igen er opbygget efter samme princip, men bliver forskellig alt efter valg af materiale.

Smykker hører sig også til og naturligvis skrin og æsker til al pynten. I Prinsesse Bogen finder du også ideer til sengetøj, natkjole, prinsesse værelse og en rigtig prinsessefødselsdag. Og det sjoveste i bogen er idéen til et rigtig cykelsæde. Har man prinsessesæde i cykelstolen, så må man være en rigtig prinsesse.

Prinsesse Bogen er en rigtig fin bog, hvis du er til håndarbejde og mangler idéer til hvad du skal lave af prinsesse ting. Bogen kræver at du har sans for at kunne sy. Du skal kunne tegne og klippe et mønster ud fra tegningerne i bogen. Det er dog forholdvis enkelt og selvom du er begynder, så virker det til at finde ud af.

Er mønsteret først lavet en gang, så er du parat og så er det bare at sy igen og igen og igen. Jo flere kjoler, jo flere pinsesser vil elske at lege sammen.

Jeg vælger at give denne bog 4 bismervægte

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annonce