Annonce

Annonce

Prinsesse Bogen


5. juni 2006

Forfatter:
Linée Grue og Line Watt
Forlag:
Olivia
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
110
Pris:
229
ISBN:
8756778007
Helens vurdering:
Prinsesse Bogen

Jeg har valgt at give bogen "Prinsesse Bogen" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Prinsesse Bogen er til dig, som har lyst til at sy og gerne vil opfylde drømmen om at være en rigtig prinsesse.

Bogen giver forslag til at sy 12 helt unikke prinsessekjoler. De er alle syet efter samme mønster og fremgangsmåde, men er alligevel helt forskellige alt efter stofvalg og pynt. Der er mulighed for pufærmer, lange og korte ærmer, der kan på syes bånd, paillietter mv og du kan bruge al slags stof - nyt eller gammelt, f.eks. fra et par gardiner eller som pynt genbrug af en broderet pude. Mulighederne er utallige.

Der er mønster til kjolerne i størrelse 2-4 år og 4-6 år. Du har mulighed for at tilpasse mønsteret, så det passer bedre i f.eks. højden til dit barn. Hver kjole har sin egen beskrivelse og der står præcist hvad du skal bruge. Hvis du har lyst kan du mikse på kryds og tværs.

Men en prinsesse er ikke en rigtig prinsesse uden en krone, så derfor finder du i Prinsesse Bogen også opskrift på en rigtig krone, som igen er opbygget efter samme princip, men bliver forskellig alt efter valg af materiale.

Smykker hører sig også til og naturligvis skrin og æsker til al pynten. I Prinsesse Bogen finder du også ideer til sengetøj, natkjole, prinsesse værelse og en rigtig prinsessefødselsdag. Og det sjoveste i bogen er idéen til et rigtig cykelsæde. Har man prinsessesæde i cykelstolen, så må man være en rigtig prinsesse.

Prinsesse Bogen er en rigtig fin bog, hvis du er til håndarbejde og mangler idéer til hvad du skal lave af prinsesse ting. Bogen kræver at du har sans for at kunne sy. Du skal kunne tegne og klippe et mønster ud fra tegningerne i bogen. Det er dog forholdvis enkelt og selvom du er begynder, så virker det til at finde ud af.

Er mønsteret først lavet en gang, så er du parat og så er det bare at sy igen og igen og igen. Jo flere kjoler, jo flere pinsesser vil elske at lege sammen.

Jeg vælger at give denne bog 4 bismervægte

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Velkommen til verden

Blødt og behageligt babytøj fra MarMar Copenhagen

En baby, et nyt lille liv og en kærlighed som fejer benene væk under jer og ændrer alt. Vi er helt med, det er noget helt særligt! Også anden, tredje og hver gang. En baby er altid et lille mirakel.

Hos MarMar ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak! Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor stor en omvæltning dit seneste svar har gjort for vores familie.

Med min korte beskrivelse af vores liv, har du simpelthen set noget vi ikke har set; at hele vores dag bare er en lang irettesættelse af vores søn. Vi var simpelthen kommet ind i en skæld-ud-spiral; skæld-ud medfører mere skæld-ud. Vi blev opmærksomme på at vi begge to tog en dyb indånding inden vi gik ind af hoveddøren, for nu vidste vi skulle ind og skælde ud. Frygteligt, at vi ikke har kunne se at det ikke var en umulig unge, men en umulig måde at tackle ham på!

Så vi besluttede i samme øjeblik vi læste dit brev at vi kun ville snakke med vores søn og slet ikke skælde ud. Selvom det kræver lidt tålmodighed, så er det bare helt vildt hvad det har gjort. Han har simpelthen været så sød og vi har hygget os så meget de seneste dage. Han er selvfølgelig ikke et dydsmønster:-) men måden vi tackler det på nu er, gør at konflikten er lynhurtigt overstået og der bliver færre af dem.

Vi er jo i virkeligheden en familie med stort overskud, med et nært og følsomt forhold til vores drenge. Vi er bare kørt ud af et helt forkert spor og det var dig der skulle åbne vores øjne.

Tusind tak, Helen! Også en hilsen fra min mand, som iøvrigt sidder med tårer i øjnene hver gang han læser svar fra dig :-)

Med venlig hilsen
En familie på fire


Annonce