Annonce

Annonce

Prinsesse Bogen


5. juni 2006

Forfatter:
Linée Grue og Line Watt
Forlag:
Olivia
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
110
Pris:
229
ISBN:
8756778007
Helens vurdering:
Prinsesse Bogen

Jeg har valgt at give bogen "Prinsesse Bogen" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Prinsesse Bogen er til dig, som har lyst til at sy og gerne vil opfylde drømmen om at være en rigtig prinsesse.

Bogen giver forslag til at sy 12 helt unikke prinsessekjoler. De er alle syet efter samme mønster og fremgangsmåde, men er alligevel helt forskellige alt efter stofvalg og pynt. Der er mulighed for pufærmer, lange og korte ærmer, der kan på syes bånd, paillietter mv og du kan bruge al slags stof - nyt eller gammelt, f.eks. fra et par gardiner eller som pynt genbrug af en broderet pude. Mulighederne er utallige.

Der er mønster til kjolerne i størrelse 2-4 år og 4-6 år. Du har mulighed for at tilpasse mønsteret, så det passer bedre i f.eks. højden til dit barn. Hver kjole har sin egen beskrivelse og der står præcist hvad du skal bruge. Hvis du har lyst kan du mikse på kryds og tværs.

Men en prinsesse er ikke en rigtig prinsesse uden en krone, så derfor finder du i Prinsesse Bogen også opskrift på en rigtig krone, som igen er opbygget efter samme princip, men bliver forskellig alt efter valg af materiale.

Smykker hører sig også til og naturligvis skrin og æsker til al pynten. I Prinsesse Bogen finder du også ideer til sengetøj, natkjole, prinsesse værelse og en rigtig prinsessefødselsdag. Og det sjoveste i bogen er idéen til et rigtig cykelsæde. Har man prinsessesæde i cykelstolen, så må man være en rigtig prinsesse.

Prinsesse Bogen er en rigtig fin bog, hvis du er til håndarbejde og mangler idéer til hvad du skal lave af prinsesse ting. Bogen kræver at du har sans for at kunne sy. Du skal kunne tegne og klippe et mønster ud fra tegningerne i bogen. Det er dog forholdvis enkelt og selvom du er begynder, så virker det til at finde ud af.

Er mønsteret først lavet en gang, så er du parat og så er det bare at sy igen og igen og igen. Jo flere kjoler, jo flere pinsesser vil elske at lege sammen.

Jeg vælger at give denne bog 4 bismervægte

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil bare sige tak.

Jeg er så glad for at det er muligt at vende de mange store, svære tanker med dig her.. Det er virkelig en stor, stor hjælp :)

Knus fra mig


Annoncer

Annonce