Annonce

Annonce

Barnets bog


2. august 2011

Forfatter:
Sabine Lemire
Forlag:
Carlsen
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
64
Pris:
199
ISBN:
9788711425527
Barnets bog

Læs omtalen af "Barnets bog" under annoncen ...


Annonce

Barnets bog, med idéer til ting du selv kan lave til dit barn er en inspirationsbog til forældrene med masser af tips og idéer, der kombinerer mindebogen med en aktivitetsbog til børn fra 0-6 års alderen.

I Barnets bog er der plads til at skrive om barnets udvikling og om barnets begivenheder den første tid, fra graviditeten til den første skoledag.
Derudover indeholder bogen forslag til ting, man kan lave med sit barn f.eks. en barnevognskæde, stamtræet på væggen med fotografier, lege til børnefødselsdagen og udklædningstøj til vuggestue- og børnehavebarnet.

Om forfatteren
Sabine Lemire er mor til fire børn.
Hun er uddannet designer fra Danmarks Designskole og designskolen Des arts appliqué Duperré i Paris. Hun har arbejdet som designer hos Day Birger et Mikkelsen og har i mange år designet sine egne børnetøjskollektioner.
Sabine arbejder nu som stylist på forskellige magasiner, hvor hun skriver og styler artikler om mad, indretning, aktiviteter med børn og mode.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Endnu engang ros til dig. Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine svar til andre. Din grundighed tåler ingen sammenligning og findes ikke hos mange andre! Mange forældre og børn kan prise sig lykkelig for at have dig!

Glæder mig til at læse din bog.

Mange varme hilsner fra
Sophus og mor


Annonce