Annonce

Annonce

Idébog for kreative tøser


2. december 2006

Forfatter:
Helle Mogensen
Forlag:
Forlaget Olivia
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
108
Pris:
229
ISBN:
8779630707
Helens vurdering:
Idébog for kreative tøser

Jeg har valgt at give bogen "Idébog for kreative tøser" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Idébog for kreative tøser er for alle piger, store som små, der har lyst til at lave håndarbejde. Bogen er fyldt med masser af små og større projekter - det er bare at gå i gang.

Idébog for kreative tøser er fyldt med dejlige farver og former. Der er blomster af alle slags, hjerter, terner osv og det er både i de sarte og feminine pasteller til de sprælske 'pangfarver', som pink, orange og tyrkis.

Idébog for kreative tøser guider dig igennem strik, syning, brodering, filtning, hækling osv. og der bruges også utraditionelle materialer som f.eks. plastik.

Enkelte dele har medfølgende mønstre, og det foreslås her at forstørre tegningen i kopimaskine. Andre idéer er med billeder og tegninger, men størrelse laver man selv.

Helt igennem en rigtig fint bog om alle slags håndarbejde og bestemt en god idé til den store pige, som gerne vil prøve at arbejde med forskellig slags håndarbejde.

Jeg vælger at give Idébog til kreative tøser 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce