Annonce

Annonce

Leg og lær året rundt


8. oktober 2006

Forfatter:
Helle Lindahl
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
176
Pris:
299
ISBN:
8702049945
Helens vurdering:
Leg og lær året rundt

Jeg har valgt at give bogen "Leg og lær året rundt" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Leg og lær året rundt er en opslagsbog fyldt med idéer til lege og aktiviteter hele året.

Alle børn synes det er dejligt, når vi voksne gider at lege. Når vi synger, når vi sammen klipper og klistrer, når vi griner og har det sjovt og børnene fornemmer at vi deltager og deler oplevelsen sammen. Men ikke kun børn nyder det nærvær - det gør vi voksne jo også.

Leg og lær året rundt er den oplagte bog til fællesskab og nærvær mellem børn og forældre. Den er fyldt med både gamle og nyere lege, som kan bruges, når vi bare er sammen hjemme eller når vi holder fest, børnefødselsdag osv. Der er lege og idéer til indendøre og der er lege og idéer som skal foregå ude.

Bogen er inddelt i kapitler, som hver beskriver hvert enkelt årstid. Bogen fortæller om de forskellige højtider - jul, nytår, påske, halloween osv. og fortæller således også om de forskellige traditioner vi har.

Som eksempel kan nævnes fastelavn. Bogen beskriver fastelavn og hvorfor vi har denne tradition. Bogen indeholder skabeloner til masker, katte osv., der kan klippes i papir og pap. Der er idéer til katteperleplader, raslebøtter og så er der naturligvis fastelavnssange, fastelavnslege og en opskrift på fastelavnsboller.

Leg og lær året rundt henvender sig til forældre, bedsteforældre, pædagoger og andre som gerne vil lege og have idéer til lege med børn. Alle børn vil fra ca. 3 år og opefter kunne deltage i disse lege.

Leg og lær året rundt er en rigtig god bog. Rigtigt mange gode idéer og den rummer ligesom det hele. Bogen indeholder flotte billeder og virker meget indbydende for både børn og voksne.

Jeg vælger derfor at give bogen Leg og lær året rundt 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Den trygge måde at prøve nye produkter af på

Som nybagt forælder vil du naturligvis det bedste for dit barn. Men hvad for legetøj og hvilke mad- og plejeprodukter kan du være tryg ved at købe. Og hvordan er de for barnet at lege med, spise eller bruge i praksis? Det kan du få hjælp til at finde ud af med boxene fra LittleUnBox på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: VIND 1 Safe Multi Crib by BabyDan

værdi kr.1.599,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce