Annonce

Annonce

Leg med snor og ord


3. september 2006

Forfatter:
Dagmar maria Thomsen
Forlag:
Forlaget Olivia
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
88
Pris:
229
ISBN:
8756781334
Helens vurdering:
Leg med snor og ord

Jeg har valgt at give bogen "Leg med snor og ord" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Kan du huske legene med snor, da du var barn? Tit var det pigerne som legede med snore i frikvartererne, men også drengene syntes faktisk det var sjovt en gang imellem.

Leg med snor og ord er bogen om, hvordan du leger snorelege og den indeholder både gamle og nye fantasifulde snorelege af forskellig sværhedsgrad. Hver snorefigur i bogen har sin egen rim og remseleg og det er der, ordene kommer ind i billedet.

Bogen er skrevet af Dagmar Maria Thomsen og hun fortæller at børns sproglige vanskeligheder ofte hænger sammen med evnen til at koordinere finmotoriske bevægelser. Leg med snor og ord er således et effektivt middel til at forbedre børns sprog og motorik.

Derudover styrkes barnets kreativitet og koncentration af snorelegene og forfatteren pointerer, at netop snorelegene vil fange og interessere børn i dag, selvom de lever i en verden med tilbud om computerspil og tegnefilm.

Bogen er rigt illustreret med billeder, hovedsageligt fotografier af de forskellige snorelege. Der er ialt 29 snorelege og de gennemgåes trin for trin med udførlig vejledning. Det er bare at gå i gang.

Snorelege henvender sig især til børn fra 4 år og opefter. De mindste vil have behov for hjælp til at begynde med, hvor det også vil være helt relevant at følge bogen slavisk. De større børn vil selv kunne læse og følge bogen.

Nogle snorelege er for en person, andre skal man være to personer til. Det er også tilladt selv at lave nye figurer. Måske kan du huske nogle af de gamle, du lavede da du var barn.

Bogen opfordrer til kreativitet og til at være sammen med sit barn på en ny måde. Som forfatteren skriver, så er det ikke en bog, som skal stå på hylden, men en bog som skal bruges. Det er en bog, som jeg tænker også kunne være relevant at have i børnehaven og på fritidshjemmet.

Jeg vælger at give bogen 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Velkommen til verden

Blødt og behageligt babytøj fra MarMar Copenhagen

En baby, et nyt lille liv og en kærlighed som fejer benene væk under jer og ændrer alt. Vi er helt med, det er noget helt særligt! Også anden, tredje og hver gang. En baby er altid et lille mirakel.

Hos MarMar ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en vidunderlig website - du gør virkelig et fantastisk stykke arbejde.

Karina, mor til dreng 5 måneder


Annonce