Annonce

Annonce

Fødselsmod - brug din krop som hjælper


31. januar 2016

Forfatter:
Pia Genet Rasmussen
Forlag:
Mindful Moving
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
187
Pris:
229
ISBN:
9788799867202

Læs omtalen af "Fødselsmod - brug din krop som hjælper " under annoncen ...


Annonce

Fødselsmod - brug din krop som hjælper er en fødselsforberedelsesbog, der giver gravide viden til både hoved og krop. Efter endt læsning vil den gravide være rustet til at rumme det uforudsigelige og føle sig sikker til at møde både fødslen og moderskabet.

Når en kvinde skal føde, har hun ikke noget at bruge hovedet til. Det er grundtanken i denne nye fødselsforberedelsesbog. De fleste kvinder vil under fødslen opleve, at kroppen ikke kan omsætte det, som hovedet ved, til kropsligt arbejde, og hun kan være nok så klog på f.eks. fødslens faser, smertelindring og livmodermundens åbning, men den dag veerne begynder, er det kroppen, der tager over, uanset hvor meget kognitiv viden hun har tilegnet sig.

"En fødsel kræver, at den fødende lærer at give kontrollen fra sig og overgiver sig til det, som kroppen fortæller. Det vil for mange kvinder være angstprovokerende at skulle slippe kontrollen på den måde, som bogen lægger op til. Det er de slet ikke vant til at gøre. Derfor er fødselsforberedelse en god idé, så den gravide kan lære, hvad der helt konkret sker under fødslen, øve sig i at være i nuet og vænne sig til at lytte til kroppen", fortæller Pia Genet Rasmussen.

Bogen handler primært om tiden inden fødslen og selve fødslen. Men meget af det, den gravide lærer i graviditeten, kan også bruges efter fødslen. Derfor er der også et kapitel om tiden efter fødslen. Bogen favner bredt og er både for den, der glæder sig til fødslen og den, der er ved at gå i panik bare ved tanken, ligesom der er et kapitel til kæresten og/eller fødselshjælperen. Pia Genet Rasmussen deler gavmildt ud af sine erfaringer og præsenterer læseren for en masse øvelser, der kan gøre graviditeten endnu bedre.

"Gennem bogens øvelser lærer den gravide at mærke efter og turde stole på sig selv. Det vil både hjælpe hende under fødslen og som mor. For en ting er sikkert, og dét er, at fødsler og børn er uforudsigelige", fortæller Pia Genet Rasmussen.

Køb bogen "Fødselsmod - brug din krop som hjælper " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce