Annonce

Annonce

Veninde-guiden til MORskab


19. januar 2011

Forfatter:
RikkeMaija
Forlag:
RM Press
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
192
Pris:
199
ISBN:
9788799425204
Veninde-guiden til MORskab

Læs omtalen af "Veninde-guiden til MORskab" under annoncen ...


Annonce

Nå, men i det mindste kan jeg da finde ud af at tisse. Ned med de ensfarvede 'hospitalets svar på bermudashorts' og tisss, lynhurtigt efterfulgt af AV for helvede! For satan, hvor det svier. Synes da ellers jordemoderen sagde: "Du er ikke sprækket særlig meget", var det en joke? Hvordan mon det så var for de kvinder, der førhen blev klippet med hospitalets meget lignende vores andres kyllingesaks, som blev de provisionslønnet for hvert klip?"

I bogen Veninde-guiden til MORskab får du en at dele dine glæder og frustrationer med, når du bliver mor for første gang. Du får også råd om alt fra træning til amning og hurtigt bagte boller. Bogen er en samling af fantastiske historier og brugbare tips og er et opslagsværk, som kan bruges både før, under og efter fødslen af din guldklump.

Læs blandt andet om:

- de to streger, når graviditeten er en realitet

- kroppens eksplosive forandring

- de første dage som nybagt mor

- de kære mænd og hvordan du kan være fræk som mor

- kost og motion

Og find også opskrifter på smoothie og juicer, og få madinspiration.

Om forfatteren:

RikkeMaija (født 1977) er uddannet ernæringsekspert og personlig træner og har i over fem år guidet både mælk og kvinder til sunde madvaner og motion - som virker. Hun er desuden skribent og foredragsholder, og så er hun mor til Mabel på 2 år.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit råd om uld til min søn, det var nok det bedste råd jeg nogensinde har fået :) Der blev godt nok kigget mærkeligt på mig, da jeg begyndte at lede efter uld i butikkerne, så det måtte hentes hjem fra Danmark til sidst.

Hilsen mor fra udlandet


Annonce