Annonce

Annonce

BabyCourage - en App


19. september 2013

Forfatter:
Roger Matthisen
Forlag:
BabyCourage
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
0
Pris:
32
ISBN:
0123456789
BabyCourage - en App

Læs omtalen af "BabyCourage - en App" under annoncen ...


Annonce

BabyCourage er en af de førende familieapps i Europa. Den fungerer som en slags ”barnets bog”. BabyCourage App´en giver dig mulighed for at holde styr på amninger, antal flasker, bleskift mv. dagen igennem. Du kan give bedsteforældre, babysittere og andre mulighed for at dele informationer, og det er også muligt at uploade billeder af dit barn.

Familien bag app´en anbefaler at man bruger ”share-funktionen”, hvis mor f.eks. ikke er hjemme, og hun gerne vil stimulere brystet og malke ud, samtidig med at far derhjemme giver flaske.

App´en findes på 17 sprog. Den henvender sig til forældre med børn i alderen 0-10 år og kan downloades via iTunes (App store).
App´en kom på markedet i 2012 og er opdateret i 2013.

Sammen med app´en findes også produktet ”ammeskiven”, der kan hjælpe dig med at holde styr på amningerne – hvornår du sidst har ammet og hvor lang tid, hver amning varer.

Om personerne bag app´en
Roger Matthisen og Ane Fjelstrup er familien bag udviklingen af app´en.
Roger og Ane startede med at udvikle Ammeskiven, fordi de selv blev forældre, og Anes ønske om at holde styr på amningerne, fik Rogers kreative side i gang. Efter ammeskiven kom så BabyCourage App´en – så det ikke kun var amningerne, der nu var styr på, men også alle de andre ting.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annonce