Annonce

Annonce

Hr. Skægs store drømme


25. november 2011

Forfatter:
Mikkel Lomborg, Toke Reunert
Forlag:
Crunchy Frog
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
0
Pris:
149
ISBN:
9788771099799
Hr. Skægs store drømme

Læs omtalen af "Hr. Skægs store drømme" under annoncen ...


Annonce

CD'en Hr. Skægs store drømme handler om drømme. Om alle de drømme som Hr. Skæg har, når han ligger og sover om natten i landet Ramasjang.

Her er 50’er-sangen om det fortabte pigehjerte, den triste historie om hvordan piraten blev pirat og den absurde sang om, at man skal passe på, man ikke passer alt for meget på. Og så er der godnatsangen. Og julesangen ”Snart er det Snart”, som kommer til at hjemsøge DR og Ramasjang til den helt store julemedalje i december måned. Det samme vil videoen til ”Hr. Skægs sang om spørgsmål”, som kommer på skærmen fra starten af 2012.

Som Hr. Skæg siger når han drager afsted i sin luftballon: ”Nu letter vi gondolen!” Det er noget vrøvl – men det lyder sjovt. Og det betyder noget i retning af: Kom ud af vandhanen og op af kaninhullet. For nu skal vi ud på eventyr! Sangene på den nye cd ligger fint i tråd med galskaben fra bogstav-sangene, men udvider universet og lader sangene få stort orkester og sus under vingerne.

Om sangeren og sangskriveren:
Mikkel Lomborg er multikunstneren der gemmer sig bag skægget på DRs populære programserier "Skæg med Tal" og "Skæg med Bogstaver".

Toke Reunert har skrevet og indspillet alle sange og dialoger. Reunert var også med på holdet der skabte musikken til Skæg Med Bogstaver, og har kunnet opleves til live shows som Hr. Overskæg.

Cd´en Hr. Skægs Store Drømme er produceret af Reunerts gymnasieven, Søren Runge.

Med albummet, der udgives i samarbejde med DR Multimedie, følger også en flot plakat til børneværelset.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Mange tusinde tak for dit svar, jeg kan helt sikkert bruge det til noget!

Tak fra Karlas mor


Annonce