Annonce

Annonce

Hr. Skægs store drømme


25. november 2011

Forfatter:
Mikkel Lomborg, Toke Reunert
Forlag:
Crunchy Frog
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
0
Pris:
149
ISBN:
9788771099799
Hr. Skægs store drømme

Læs omtalen af "Hr. Skægs store drømme" under annoncen ...


Annonce

CD'en Hr. Skægs store drømme handler om drømme. Om alle de drømme som Hr. Skæg har, når han ligger og sover om natten i landet Ramasjang.

Her er 50’er-sangen om det fortabte pigehjerte, den triste historie om hvordan piraten blev pirat og den absurde sang om, at man skal passe på, man ikke passer alt for meget på. Og så er der godnatsangen. Og julesangen ”Snart er det Snart”, som kommer til at hjemsøge DR og Ramasjang til den helt store julemedalje i december måned. Det samme vil videoen til ”Hr. Skægs sang om spørgsmål”, som kommer på skærmen fra starten af 2012.

Som Hr. Skæg siger når han drager afsted i sin luftballon: ”Nu letter vi gondolen!” Det er noget vrøvl – men det lyder sjovt. Og det betyder noget i retning af: Kom ud af vandhanen og op af kaninhullet. For nu skal vi ud på eventyr! Sangene på den nye cd ligger fint i tråd med galskaben fra bogstav-sangene, men udvider universet og lader sangene få stort orkester og sus under vingerne.

Om sangeren og sangskriveren:
Mikkel Lomborg er multikunstneren der gemmer sig bag skægget på DRs populære programserier "Skæg med Tal" og "Skæg med Bogstaver".

Toke Reunert har skrevet og indspillet alle sange og dialoger. Reunert var også med på holdet der skabte musikken til Skæg Med Bogstaver, og har kunnet opleves til live shows som Hr. Overskæg.

Cd´en Hr. Skægs Store Drømme er produceret af Reunerts gymnasieven, Søren Runge.

Med albummet, der udgives i samarbejde med DR Multimedie, følger også en flot plakat til børneværelset.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annoncer

Annonce