Annonce

Annonce

Hr. Skægs store drømme


25. november 2011

Forfatter:
Mikkel Lomborg, Toke Reunert
Forlag:
Crunchy Frog
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
0
Pris:
149
ISBN:
9788771099799
Hr. Skægs store drømme

Læs omtalen af "Hr. Skægs store drømme" under annoncen ...


Annonce

CD'en Hr. Skægs store drømme handler om drømme. Om alle de drømme som Hr. Skæg har, når han ligger og sover om natten i landet Ramasjang.

Her er 50’er-sangen om det fortabte pigehjerte, den triste historie om hvordan piraten blev pirat og den absurde sang om, at man skal passe på, man ikke passer alt for meget på. Og så er der godnatsangen. Og julesangen ”Snart er det Snart”, som kommer til at hjemsøge DR og Ramasjang til den helt store julemedalje i december måned. Det samme vil videoen til ”Hr. Skægs sang om spørgsmål”, som kommer på skærmen fra starten af 2012.

Som Hr. Skæg siger når han drager afsted i sin luftballon: ”Nu letter vi gondolen!” Det er noget vrøvl – men det lyder sjovt. Og det betyder noget i retning af: Kom ud af vandhanen og op af kaninhullet. For nu skal vi ud på eventyr! Sangene på den nye cd ligger fint i tråd med galskaben fra bogstav-sangene, men udvider universet og lader sangene få stort orkester og sus under vingerne.

Om sangeren og sangskriveren:
Mikkel Lomborg er multikunstneren der gemmer sig bag skægget på DRs populære programserier "Skæg med Tal" og "Skæg med Bogstaver".

Toke Reunert har skrevet og indspillet alle sange og dialoger. Reunert var også med på holdet der skabte musikken til Skæg Med Bogstaver, og har kunnet opleves til live shows som Hr. Overskæg.

Cd´en Hr. Skægs Store Drømme er produceret af Reunerts gymnasieven, Søren Runge.

Med albummet, der udgives i samarbejde med DR Multimedie, følger også en flot plakat til børneværelset.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dine fantastiske sider - det er dejligt at kunne skrive til dig, når man bor i Italien hvor der ikke findes sundhedsplejerske ;o)

Kærlig hilsner
Tanya fra Italien


Annonce