Annonce

Annonce

Sov igennem uden gråd


19. maj 2006

Forfatter:
Elizabeth Pantley
Forlag:
Aronsen
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
235
Pris:
199
ISBN:
8799110903
Helens vurdering:
Sov igennem uden gråd

Jeg har valgt at give bogen "Sov igennem uden gråd" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Så kom den endelig, den danske oversættelse af Elizabeth Pantleys "The no-cry sleep solution". Det er bogen om hvordan du nænsomt hjælper dit barn til at sove igennem.

Sov igennem uden gråd gennemgåes de grundlæggende fakta om børns søvn, hvad realistiske forventninger er og der skelnes imellem hvorvidt barnet er 0-4 mdr eller mellem 4-24 måneder gammelt.

Derudover gives et forslag til hvordan du kan lave din egen "søvnplan". Dette helt ud fra, hvordan dit eget barn sover, hvordan du aflæser dit eget barns signaler osv. Planen følges over 10 dage og dagene analyseres. Alt efter hvad der er sket i løbet af de 10 dage, revurderes planen og den reviderede plan følges. Hele tiden med tanken "mit barn skal ikke græde sig i søvn".

Den danske udgave er redigeret i forhold til Danmark og den danske sundhedsstyrelses retningslinier, hvilket er et stort plus.

Jeg kan kun give mine anbefalinger om denne bog og giver den 5 bismervægte.

Januar 2010: Sov igennem uden gråd udkommer i ny udgave - hardback. Læst af 15.000 danskere og kåret til en af årets bedstebøger af Alt for Damerne.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annonce