Annonce

Annonce

Sov igennem uden gråd


19. maj 2006

Forfatter:
Elizabeth Pantley
Forlag:
Aronsen
Udgivelsesår:
2006
Sidetal:
235
Pris:
199
ISBN:
8799110903
Helens vurdering:
Sov igennem uden gråd

Jeg har valgt at give bogen "Sov igennem uden gråd" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Så kom den endelig, den danske oversættelse af Elizabeth Pantleys "The no-cry sleep solution". Det er bogen om hvordan du nænsomt hjælper dit barn til at sove igennem.

Sov igennem uden gråd gennemgåes de grundlæggende fakta om børns søvn, hvad realistiske forventninger er og der skelnes imellem hvorvidt barnet er 0-4 mdr eller mellem 4-24 måneder gammelt.

Derudover gives et forslag til hvordan du kan lave din egen "søvnplan". Dette helt ud fra, hvordan dit eget barn sover, hvordan du aflæser dit eget barns signaler osv. Planen følges over 10 dage og dagene analyseres. Alt efter hvad der er sket i løbet af de 10 dage, revurderes planen og den reviderede plan følges. Hele tiden med tanken "mit barn skal ikke græde sig i søvn".

Den danske udgave er redigeret i forhold til Danmark og den danske sundhedsstyrelses retningslinier, hvilket er et stort plus.

Jeg kan kun give mine anbefalinger om denne bog og giver den 5 bismervægte.

Januar 2010: Sov igennem uden gråd udkommer i ny udgave - hardback. Læst af 15.000 danskere og kåret til en af årets bedstebøger af Alt for Damerne.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tusind tak for dit tip om "drilleblæren" og "drillenumsen". Det var lige i øjet!

Pludselig blev af-med-ble et projekt, som vores datter kunne forholde sig til og føle sig som en del af. Lige fra den håbefulde: "Vi skal nok få krammet på den drilleblære, ikk?" til den lettere truende: "Jeg har sagt til drillenumsen, at hvis den ikke opfører sig ordenligt, så ringer jeg til politiet, også kommer den i fængsel".

Så nu er hun uden ble (om dagen) og siger fint til selv og overholder de faste toilettider - om morgenen og aftenen og efter måltider - uden (ret meget) brok.

Tak for hjælpen. Det er stor lettelse for os ikke at skulle skændes med hende om den åndssvage ble.

Venlig hilsen

Helt Utrolig Lettet


Annoncer

Annonce