Annonce

Annonce

The no-cry sleep solution


9. april 2004

Forfatter:
Elizabeth Pantley
Forlag:
Contemporary Books
Udgivelsesår:
2002
Sidetal:
255
Pris:
0
ISBN:
0071381392
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "The no-cry sleep solution" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen The no-cry sleep solution er som titlen siger, det de fleste forældre ønsker,- at få barnet lagt til ro uden gråd. Og netop dette var også årsagen til at forfatteren skrev bogen.

Elizabeth Pantley er mor til fire børn og har selv oplevet frustrationen med at forlade et grædende barn. Efter at have prøvet dette sagde hun til sig selv, at det ville hun ikke gøre igen og hendes tanker med at få barnet til at sove uden gråd, deler hun nu med os andre. Hun er ikke psykolog, men skriver med en mors hjerte.

I følge Elizabeth Pantley kan man, når barnet er omkring 4 mdr. begynde at indføre mere faste rutiner for natten eller for barnets soverytme. Hun skelner imellem barnet 0-4 mdr og barnet over 4 mdr. Hun beskriver hvordan barnets soverytme er, når det er spæd og efterhånden som det bliver større.

Hun beskriver hvad vi som forældre kan forvente af et lille barn, hvad der er realistisk og foreslår at lave en 'sleep-log', som giver et overblik over barnets soverytme og som kan være en hjælp videre frem.

Hun foreslår en 10 dages plan og herefter en analyse over hvordan det så er gået, samt en opfølgning på dette, ud fra, hvordan situationen har været.

Hun beskriver en rutine for hvordan timerne før sengetid, bliver så rolige som muligt og hun giver forslag til hvordan man som forældre kan lære barnet at sove selv.

Principperne for at få barnet til at falde til ro uden gråd er rigtig gode. Bogen har dog den ulempe at den endnu ikke er oversat til dansk, hvorfor den kræver et vist kendskab til engelsk. Den er dog ikke svær at læse.

Bogen har endvidere den ulempe at den bør læses i sin helhed. Den fungerer ikke optimalt som opslagsværk. Samtidig er bogen præget af at være meget amerikansk i sin beskrivelse. Når man læser bogen undrer det ikke at Elizabeth Pantley har sit eget radioprogram.

Jeg kender ikke til andre bøger, der så direkte beskriver at børn ikke skal græde sig i søvn, hvorfor bogen stærkt kan anbefales, men på grund af ovenstående 'mangler' kan jeg kun give bogen 4 bismervægte.

Køb bogen "The no-cry sleep solution" her

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind et par Gogsig barfodssko til din guldklump

Værdi 645 kr

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce