Annonce

Annonce

Mens tid er ... konfliktløsning mellem børn og forældre


4. december 2005

Forfatter:
Marion Thorning
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2005
Sidetal:
154
Pris:
199
ISBN:
8778872545
Helens vurdering:
Mens tid er ... konfliktløsning mellem børn og forældre

Jeg har valgt at give bogen "Mens tid er ... konfliktløsning mellem børn og forældre" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Mens tid er ... konfliktløsning mellem børn og forældre er skrevet af Marion Thorning, som blandt andet er uddannet sundhedsplejerske og konfliktkonsulent.
Marion Thorning har siden 1991 arbejdet som selvstændig konsulent, med speciale i konflikter mellem børn og forældre, søvnproblemer hos børn og mormor-datter forhold.

I Mens tid er giver Marion Thorning sit bud på hvordan man kan møde hinanden i de konflikter der naturligt opstår imellem børn og forældre en gang imellem. Hvordan kommunikerer vi sammen, hvordan møder vi vores barn respektfuldt, hvordan viser vi forståelse og anerkendelse.

De fleste forældre er kede af de dage, hvor der er blevet sagt nej igen og igen, ja hvor man, når barnet kommer i seng, føler at man ikke har lavet andet end at skælde ud hele dagen.

Mens tid er giver forslag til hvordan vi, som forældre, kan ændre dette. Et af bogens budskaber er netop at det er os forældre som skal ændre på tingene. Vi kan ændre os eller vores indstilling, men ikke ændre vores barn. Dog lærer barnet af at se på os, og hvis vi behandler barnet med respekt og anerkendelse, så får vi også dette tilbage.

Marion Thorning giver ikke den endegyldige løsning på alle problemer, men det skal hun vel heller ikke? Det der er vigtigt er at få vendt og drejet nogle ting, at se tingene på en anden måde, få andre vinkler og tanker på, at reflektere - og det hjælper bogen til.

Mens tid er er en fin bog. Velskrevet og meget let at gå til. En bog som alle forældre kan have glæde af at læse. Marion Thorning får på fin måde sat ord på mange af de tanker, som jeg som sundhedsplejerske kan gøre mig. Det er en meget anbefalelsesværdig bog.

Jeg vælger at give bogen 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tak for hjælpen - det virker!!

Jeg vil takke dig for din støtte i vores søvnprojektet. Det virker så godt, at vi indimellem synes det er for godt/let til at være sandt. I går havde jeg veninder på besøg og alligevel var det så let som ingenting. Det er en lettelse og putningen er blevet en fornøjelse for alle parter.

Det var lange 5 uger for at få det til at fungere, men det hele værd!

Tusinde tak for din støtte.

Fra to nu langt mindre trætte forældre


Annonce