Annonce

Annonce

I stedet for skældud


21. juli 2019

Forfatter:
Erik Sigsgaard, Christina Abildgaard
Forlag:
Akademisk forlag
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
200
Pris:
299
ISBN:
9788750052579

Læs omtalen af "I stedet for skældud" under annoncen ...


Annonce

Bogen I stedet for skældud - Veje til at forebygge og mindske skældud i dagtilbud er til dig, der er pædagog eller under uddannelse til pædagog eller dig som arbejder i dagtilbud, - den kan dog også sagtens læses af forældre.

Når børn i dagtilbud bliver skældt ud af pædagoger, så bliver de kede af det, men deres selvværd tager også skade. Jens på 6 år fortæller:

"Man bliver sådan lidt ked af det indeni. Også nogle gange udenpå. Nogle gange så græder man ikke, men så kommer der alligevel bare tårer ned, fordi man er ked af det".

Når børn bliver skældt ud, så mister de deres livsglæde, deres lyst til at lege bliver nedsat, og de begynder at miste troen på deres eget værd. Alligvel skældes der ud i mange dagtilbud.

Pædagoger ved godt, at det ikke er godt at skælde ud. De har det skidt med det, de føler ofte skyld, afmagt og skam - de er udmærket klar over, at der er mange gode grunde til at skælde mindre ud.

I bogen "I stedet for skældud" giver Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard forslag til, hvordan man som enkeltperson, stueteam og som institution både kan styre uden om de situationer, der ofte udløser skældud, og hvordan disse situationer kan løses på anden måde.

Om forfatterne
Erik Sigsgaard: Lærer, cand.pæd.pæd og børneforsker - har blandt andet forsket i skæld ud i daginstitutioner og dokumenteret omfanget af dette og undersøgt de skadelige effekter på børn.

Christina Abildgaard: Pædagog og Marte Meo supervisor. Har arbejdet med dagplejebørn, børnehavebørn med særlige behov, samt anbragte børn og unge.

Køb bogen "I stedet for skældud" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Alleførst: Tusind tak for dit sidste svar - det er virkelig guld værd med professionelt svar og en "second opinion" :)

Med venlig hilsen
Natasha, mor til pige 4 måneder


Annonce