Annonce

Annonce

Søskende - konkurrenter eller bedste venner?


24. august 2016

Forfatter:
Elisabeth Gerhardsen
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
224
Pris:
249
ISBN:
9788771583786

Læs omtalen af "Søskende - konkurrenter eller bedste venner? " under annoncen ...


Annonce

Vejen til gode relationer og en roligere hverdag

Nybagte forældre er ofte spændte på, hvordan den ældste vil reagere på at blive storebror eller storesøster. Drømmen er ofte det gnidningsfrie og lykkelige forhold mellem børnene. Virkeligheden er dog ofte en anden. Med tiden bidrager den yngste også til konflikterne i søskendeflokken.

I denne bog viser børnepsykolog Elisabeth Gerhardsen, hvordan du kan hjælpe dig selv og din famiilie til at få en roligere hverdag.

I første halvdel finder du tips og gode råd om, hvordan du kan forberede den kommende storebror eller storesøster, og hvad du kan gøre for at forebygge, at det bliver svært at få små søskende. De fleste almindelige reaktioner og problemer er beskrevet, og du kan finde forskellige forklaringer på, hvorfor børn reagerer negativt, samt forslag til løsninger. Anden halvdel af bogen sætter fokus på forholdet mellem søskende, når babyperioden er ovre. Her kan du finde forslag til, hvordan du kan hjælpe dine børn med at udvikle et godt forhold. Du får forklaringer på, hvorfor det nogle gange går i hårdknude, og ikke mindst en masse råd om, hvordan du kan dæmpe konflikter mellem dine børn på måder, der styrker deres selvfølelse og dermed lægge grundstenen til et nært og godt søskendeforhold, som kan vare hele livet.

En praktisk og letlæst bog for alle forældre.

Køb bogen "Søskende - konkurrenter eller bedste venner? " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Din bog om søvn har været os en rigtig stor hjælp.

Vores dreng er nu 16 måneder og vi har måtte erfare, at han hører til de børn der altid har haft et lille og uforudsigeligt søvnbehov. Men via din bog, har vi fundet ud af at give ham rutiner, der gør at han nu trives og udvikler sig sundt og godt.

Tak fordi du har skrevet den!

Hilsen de glade forældre


Annonce