Annonce

Annonce

Rabalder i børnefamilien


21. april 2016

Forfatter:
Bo Hejlskov Elvén, Tina Wiman
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
214
Pris:
279
ISBN:
9788771584264

Læs omtalen af "Rabalder i børnefamilien " under annoncen ...


Annonce

En bog til forældre om at håndtere børn med stærke følelser.

Det er svært at håndtere børn, der skriger, er på tværs og ikke gør, som de voksne siger. Følelser smitter, og derfor risikerer du selv hurtigt at blive lige så vred som dit barn.

Rabalder i børnefamilien tager afsæt i en række velkendte hverdagssituationer i børnefamilien og viser, hvad man helt konkret kan gøre, når en konflikt er under opsejling. Bogen bygger på en nytænkende metode og måde at forholde sig til konflikter og relationer på, som kaldes low arousal.

Hvad gør man, når konflikten raser? Hvordan undgår man det næste sammenstød – uden magtkamp med vindere og tabere? Hvordan håndterer man børn med stærke følelser?

Nogle af bogens gode råd er at få styr på, hvem der egentlig har et problem, justere forventningerne til, hvad barnet kan klare, og øve sig i at holde hovedet koldt og hjertet varmt.

Om forfatterne

Bo Hejlskov Elvén er autoriseret psykolog, og har i mange år arbejdet med adfærdsproblemer i skolen, i psykiatrien og på det sociale område.

Tina Wilman er freelancejournalist, forfatter og foredragsholder. Hun har skrevet flere bøger om at leve med børn med udviklingsforstyrrelser.

Køb bogen "Rabalder i børnefamilien " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Hvor er det skønt at jeg kan skrive til dig og tak for dine altid fyldestgørende og indlevende svar - det savner jeg meget fra min egen sp!

Mange hilsner
Rikke, mor til dreng på 5 måneder


Annonce