Annonce

Annonce

Superbarn


1. oktober 2015

Forfatter:
Maria Beadle og Anni Kirk
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
207
Pris:
249
ISBN:
9788712050384

Læs omtalen af "Superbarn " under annoncen ...


Annonce

Mange små mennesker har problemer med synet, selvværdet, motorikken og indlæringen – men det er aldrig for sent at rette op på det, hvis du ved, hvad du skal kigge efter og får redskaberne til at stimulere på den rigtige måde.

I Superbarn får du masser af inspiration til at stimulere dit barn – uanset om det er tre måneder og skal lære at ligge på maven, tre år og måske lidt af en klodsmajor, eller en syvårig, der bliver træt i hovedet og har svært ved at knække læsekoden.

Forfatterne Maria Beadle og Anni Kirk, som er henholdsvis optometrist og folkeskolelærer, har hjulpet tusindvis af børn med de banebrydende metoder, der beskrives i bogen her.

Bogens første del giver anvisninger på god hverdags-stimulering fra 0-12 år, mens at anden del gennemgår begreber som hjernens modning, syn og samsyn, reflekser og sanser.

Køb bogen "Superbarn " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annonce