Annonce

Annonce

Tid til børn


4. december 2004

Forfatter:
Carsten Hjorth Pedersen
Forlag:
Lohses Forlag
Udgivelsesår:
2004
Sidetal:
222
Pris:
249
ISBN:
8726457804
Helens vurdering:
Tid til børn

Jeg har valgt at give bogen "Tid til børn" 3 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen Tid til børn er skrevet af Carsten Hjorth Pedersen, som er uddannet cand.polit i pædagogik og kristendom. Herudover er han ansat som pædagogisk konsulent i Kristent Pædagogisk Institut.

At Kristendommen er vigtig for forfatteren, kommer naturligt frem i bogen, da de pædagogiske tanker som Carsten Hjorth Pedersen har, bygger på et kristent livs- og menneskesyn.

For bogen betyder det et ærligt og fint billede af børnefamilien idag og de tanker, frustrationer, glædelige følelser som det at være en familie bringer med sig.

Bogen handler om det pragtfulde i at have børn og det smertelige ved at have børn, om at turde sætte grænser, om at lade børn være børn og om at bevare respekten for hinanden.

Forfatteren kommer rundt om emner som søskende, aktiviteter, måltider, sengetid, oprydning, forbrug, fjernsyn, computere og meget mere.

Enkelte kapitler handler også om det at have et kristent grundlag og opdrage efter den kristne tro.

Carsten Hjorth Pedersen er ikke personen der opfinder den dybe tallerken, men det er der jo heller ikke krav om og alle kilder fremstår tydeligt:o) Som kilde bruger han blandt andet Margrethe Brun Hansen, Sigrid Riise og Per Schultz Jørgensen.

Det er en fin og letlæselig bog, hvor mange emner diskuteres og man får en fin indføring i hvad opdragelse handler om. Samtidig giver Carten hjorth Pedersen forslag til, hvordan vi som forældre kan opdrage vores børn.

Jeg vælger at give bogen 3 bismarvægte.

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Øget sikkerhed til barnet og bedre søvn til alle

Samsovning skal være trygt og med øget sikkerhed til barnet.

Sleep Well vesten giver barnet ro i kroppen. Barnet har jo ligget fast i maven på mor og vil have den ro og tryghed tilbage i kroppen. Man kan sige at vesten er den ekstra hånd du tit står og mangler.

Når ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil gerne, som så mange andre, takke dig for en helt usædvanlig god brevkasse. Som bosiddende i England har det betydet rigtig meget for mig at finde svar på dette og hint derhjemmefra. Jeg kan rigtig, rigtig godt lide din kærlige holdning til tingende, og det har virkelig hjulpet mig meget at læse dine omhyggelige svar.

Mange kærlige hilsner
Sanne, mor til dreng 5 måneder


Annonce