Annonce

Annonce

Tid til børn


4. december 2004

Forfatter:
Carsten Hjorth Pedersen
Forlag:
Lohses Forlag
Udgivelsesår:
2004
Sidetal:
222
Pris:
249
ISBN:
8726457804
Helens vurdering:
Tid til børn

Jeg har valgt at give bogen "Tid til børn" 3 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Bogen Tid til børn er skrevet af Carsten Hjorth Pedersen, som er uddannet cand.polit i pædagogik og kristendom. Herudover er han ansat som pædagogisk konsulent i Kristent Pædagogisk Institut.

At Kristendommen er vigtig for forfatteren, kommer naturligt frem i bogen, da de pædagogiske tanker som Carsten Hjorth Pedersen har, bygger på et kristent livs- og menneskesyn.

For bogen betyder det et ærligt og fint billede af børnefamilien idag og de tanker, frustrationer, glædelige følelser som det at være en familie bringer med sig.

Bogen handler om det pragtfulde i at have børn og det smertelige ved at have børn, om at turde sætte grænser, om at lade børn være børn og om at bevare respekten for hinanden.

Forfatteren kommer rundt om emner som søskende, aktiviteter, måltider, sengetid, oprydning, forbrug, fjernsyn, computere og meget mere.

Enkelte kapitler handler også om det at have et kristent grundlag og opdrage efter den kristne tro.

Carsten Hjorth Pedersen er ikke personen der opfinder den dybe tallerken, men det er der jo heller ikke krav om og alle kilder fremstår tydeligt:o) Som kilde bruger han blandt andet Margrethe Brun Hansen, Sigrid Riise og Per Schultz Jørgensen.

Det er en fin og letlæselig bog, hvor mange emner diskuteres og man får en fin indføring i hvad opdragelse handler om. Samtidig giver Carten hjorth Pedersen forslag til, hvordan vi som forældre kan opdrage vores børn.

Jeg vælger at give bogen 3 bismarvægte.

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce