Annonce

Annonce

Styrk dit barns karakter


5. april 2014

Forfatter:
Per Schultz Jørgensen
Forlag:
Kristeligt Dagblads Forlag
Udgivelsesår:
2014
Sidetal:
236
Pris:
249
ISBN:
9788774671466

Læs omtalen af "Styrk dit barns karakter " under annoncen ...


Annonce

Per Schultz Jørgensen udfordrer forældre, pædagoger og politikere til at løfte blikket fra tidens kompetencestress of sætte barnets karakterdannelse i centrum - for børnenes if samfundets skyld.

Danmark kan konkurrere på verdensplan i tre discipliner: Højeste antal skilsmisser, højeste antal skilsmisser, højeste antal af forsørgere på arbejdsmarkedet og tidligste debutalder i daginstitutioner. Sådan er vilkårene. Men hvordan sikre vi, at vi på bedste vis får skabt et dannelsesrum for børnene?

Hvis vi vil opdrage vores børn bedst muligt til verden af i morgen, skal vi i dag udvikle deres personlige dømmekraft og deres livsmod og have tiltro til, at en robust og ansvarlig dagsorden skifter.

Per Schultz Jørgensen er professor i socialpsykologi og tidligere formand for Børnerådet. Han en af de mest erfarne forskere inden for familieliv, opdragelse og børnepsykologi. Med sin erfaring samler han i denne bog, et konkret og vidende forsvar for børns karakterdannelse.

Køb bogen "Styrk dit barns karakter " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Ja, så sætter jeg mig endelig ned og skriver et brev til dig :o)

Jeg har fulgt med i din fantastiske brevkasse fra før min datter, på snart 11 mdr, blev født og har tit kunne bruge et råd på vejen af dig, men det er som sagt først nu, at jeg får sat mig ned og skriver selv. Købte endda også din bog, selvom den (desværre) først udkom da min datter vist var ved at være en 4-5 måneder ;o) Ja, jeg betegner mig faktisk som lidt af en fan, he-he ;o)

Mange hilsner (og ja, jeg har altså også lyst til at give et knus) fra "Mor"


Annonce