Annonce

Annonce

Rim, rollinger og rutiner


2. november 2022

Forfatter:
Lotte Salling
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2022
Sidetal:
40
Pris:
250
ISBN:
9788727004266
Rim, rollinger og rutiner

Læs omtalen af "Rim, rollinger og rutiner" under annoncen ...


Annonce

Bogen "Rim, rollinger og rutiner" sætter med remser, melodi og bevægelser gang i sprog og små kroppe, så det bliver lettere og sjovere at lære hverdagens rutiner at kende.

Det skaber tryghed og glæde for de mindste at mestre hverdagens mange små situationer, både derhjemme og i daginstitutionen. Det kan være at huske at vaske hænder, før man spiser, at dække bord eller at hænge sit tøj på knagen, når man kommer ind af døren.

Overtøj skal først på dagen
op at hænge højt på knagen.
Af med jakken og med huen,
før vi løber ind i stuen.

Men når vi går ud og leger,
henter vi det, som vi plejer:
Ned med jakken og med huen,
når vi løber ud af stuen


Alle remserne kan synges på kendte danske børnemeldodier, f.eks. Mariehønen evigglad, Tyggegummikongen Bobbel, og Bjørnen sover. Remser og sange stimulerer barnets sprog, melodierne er motiverende, og rutiner og genkendelighed giver naturligt lyst til at synge med. Bevægelse er indtænkt i bogens sanglege, og der er masser af udfordringer for både balance, følesans, muskel-led-sans og leg med koordination.

Bogen anbefales til børn i alderen 1-5 år. Den anbefales både til forældre, dagplejere, pædagoger og andre der har med denne målgruppe at gøre.

Om forfatteren
Lotte Salling er forfatter til over 40 billedbøger for børn, bl.a. bestselleren "Lyt til løven". Derudover har hun lavet fagbøger til voksne med fokus på sproglig og kropslig inddragelse i læsningen. Hun er uddannet bevægelses- og afspændingspædagog og har i 25 år arbejdet med undervisning og sprogprojekter, hvor hun de senere år bl.a. har specialiseret sig i dialogisk læsning.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tusind tak for en super god side, med masser af gode og virkeligt kompetente svar, som jeg har brugt flittigt

Josefines mor


Annonce