Annonce

Annonce

Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD


7. maj 2013

Forfatter:
Luise Føns, Anders Haaber
Forlag:
Forlaget Indblik
Udgivelsesår:
2013
Sidetal:
33
Pris:
199
ISBN:
9788792888785
Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD

Læs omtalen af "Bim Bam Baby - syng og leg med din baby + CD" under annoncen ...


Annonce

Bim Bam Baby - Syng og leg med din baby er både bog og CD. Tekst og musik er skrevet og indspillet af Babybandet.

Udgangspunktet for de små meldodier og sange er hverdagsrutiner, hvor musikken og motorikken spiller sammen med de situationer, du oplever dagligt med dit barn. Der er f.eks. en "Godmorgensang", så dagen kan starte stille og roligt. Der er en "Blesang", som I kan synge imens I skifter ble. Der er "Madsangen", "Kropssangen", "Legesangen", "Tandbørstesangen" og mange flere.

Der er 12 sange i alt og til hver sang følger både tekst og noder - så kan du selv spille efter noder, så er det også en mulighed.

Babybandet synger glade melodier, som det er sjovt at bevæge sig til. Og netop bevægelsene, motorikken, der bruges sammen med musikken er idéen bag bogen. Musikken skal understøtte barnets motivation til bevægelse. Motorik fyn har vejledt omkring de motoriske aspekter i bogen.

Om forfatterne
Luise Føns og Anders Haaber fik idéen til bogen, da de i 2011 fik deres datter 2 måneder for tidligt. De savnede materiale, der kunne hjælpe dem med at træne deres datters motorik og da de selv er musikere var det oplagt at lave en bog og CD, der kombinerede musik, motorik, sjov og leg.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Denne gang skriver jeg bare for at udtrykke min taknemmelighed over det store arbejde du gør for at informere alle os "usikre mødre".

Normalt anser jeg mig selv for at være relativt velinformeret om de emner, der interesserer mig .....- men jeg må indrømme, at det at blive mor har ført en helt uventet usikkerhed med sig.

Når det man ønsker aller mest er at give sit barn den bedste start på livet - og man bare ikke er sikker på, hvad der er det bedste at gøre, er det fantastisk at kunne rådføre sig hos dig.

Jeg har læst stakke af bøger, Sundhedsstyrelsens anbefalinger, diverse artikler og lavet utallige google-søgninger (hvor jeg i øvrigt ofte lander på din side) om børnerelaterede emner - og alligevel bliver jeg tit i tvivl.

Trods mange spørgsmål fra min side svarer du tålmodigt, grundigt og engageret på det hele - og det betyder meget for mig som nybagt mor at få en kommentar med på vejen :-)

Mit medlemskab hos netsundhedsplejerske.dk er en rigtig god investering - og min søn får en mindre bekymret mor med i købet ;-)

God sommer


Annoncer

Annonce