Annonce

Annonce

Liva er højt begavet


14. marts 2024

Forfatter:
Dea Franck
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2024
Sidetal:
32
Pris:
120
ISBN:
9788750065418
Liva er højt begavet

Læs omtalen af "Liva er højt begavet" under annoncen ...


Annonce

Højtbegavede børn skal have udfordringer, der passer til dem. De har også brug for at kunne reflektere og finde forståelse for, hvad det vil sige at være et højt begavet barn.

Voksne, der har med 3-6 årige intellektuelt veludviklede børn at gøre, kan også have behov for input og viden til, hvordan disse børn kan stimuleres, så de kan udvikle sig og trives bedst muligt. Og det er på den baggrund, at Dea Franck har udgivet to bøger for højtbegavede børn.

Liva er højt begavet er en højtlæsningsbog, som voksne kan læse sammen med det højtbegavede barn.

Liva er 5 år gammel, og Liva er ikke helt som de andre børn. Liva har nemlig en lidt anderledes hjerne, fordi hun er højt begavet. Liva vil gerne være klogere på sin hjerne og på sig selv, og det hjælper denne bog hende med.

Bogen indeholder spørgsmål, som den voksne kan bruge som inspiration til at tale videre med barnet. Og bogen giver det højtbegavede barn mulighed for at spejle sig i andre højtbegavede børn - og forstå sig selv bedre.

I serien findes også "Hjernekufferten", der er en aktivitetsbog til højtbegavede børn.

Om forfatteren
Dea Franck er autoriseret psykolog med ekspertise i arbejdet med højtbegavede børn, unge og voksne. Hun driver sin egen psykologklinik, hvor hun tilbyder blandt andet intelligenstest, rådgivning og supervision. Hun har skrevet flere bøger om høj begavelse. Dea Franck er selv højt begavet og medlem af Mensa.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annonce