Annonce

Annonce

Hjernekufferten - aktiviteter for højtbegavede børn i dagtilbud


14. marts 2024

Forfatter:
Dea Franck
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2024
Sidetal:
100
Pris:
250
ISBN:
9788750065289
Hjernekufferten - aktiviteter for højtbegavede børn i dagtilbud

Læs omtalen af "Hjernekufferten - aktiviteter for højtbegavede børn i dagtilbud" under annoncen ...


Annonce

Hjernekufferten indeholder en samling af aktiviteter, som er særligt målrettet højtbegavede børn i alderen 3-6 år.

Højtbegavede børn i førskolealderen udvikler sig på en lang række områder hurtigere end jævnaldrene. De har derfor behov for andre kognitive udfordringer - afstemt med deres motorik og følelser, som typisk er alderssvarende. Det er vigtigt, at børnene mødes med tilstrækkelige udfordringer, så man ikke ødelægger deres motivation eller kompromitterer deres udvikling - børnene skal have realiseret deres potentiale.

Med "Hjernekufferten" giver Dea Franck dig viden, inspiration og direkte vejledning til, hvordan du kan aktivere de højtbegavede børn. Bogen indeholder en introducerende beskrivelse af den høje begavelse samt 27 forskellige aktiviteter, der er designet i indhold og omfang til at tilgodese de højtbegavede børns udvikling og læring.

Bogen Hjernekufferten henvender sig til pædagoger, forældre og andre voksne, der møder højtbegavede børn. Bogen fletter daginstitutionens og hjemmets indsatser sammen, så der sikres en fælles retning, der er lige til at gå til.

I serien findes også en højtlæsningsbog "Liva er højt begavet".

Om forfatteren
Dea Franck er autoriseret psykolog med ekspertise i arbejdet med højtbegavede børn, unge og voksne. Hun driver sin egen psykologklinik, hvor hun tilbyder blandt andet intelligenstest, rådgivning og supervision. Hun har skrevet flere bøger om høj begavelse. Dea Franck er selv højt begavet og medlem af Mensa.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for en fantastisk brevkasse, du giver os forældre nogle kompetente handlemuligheder som vi i vores familie har haft stor gavn af.

Tak fra børnenes mor og far


Annonce