Annonce

Annonce

Donna finder en ven


30. marts 2023

Forfatter:
Merete Pryds Helle
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2023
Sidetal:
40
Pris:
250
ISBN:
9788727015927
Donna finder en ven

Læs omtalen af "Donna finder en ven" under annoncen ...


Annonce

Det er morgen, vækkeuret ringer, og hundehvalpen Donna fornemmer, at intet er, som det plejer. Far har nemlig fået nyt arbejde, og det betyder, at Donna og Lille Tis skal begynde i hundebørnehave. Derfor skal de pludselig ud af døren og køres af sted, væk fra resten af flokken.

Det er lidt svært at starte i hundbørnehaven, selvom den ligger et dejligt sted i skovbrynet. Og Donna gemmer sig lidt mellem Lillian Bettys ben og kommer til at pibe, da de kører væk.

I hundebørnehaven er der masser af hunde og nye rutiner og regler, og selvom starten måske er lidt svær, så venter der også nye eventyr og måske en helt ny ven...

Mette Pryds Helle og Charlotte Parti har skabt en billedbogsserie fuld af indlevelse og varme. Fortællingen er fyldt med både nærvær, svære følelser og genkendelige stunder for en familie med børn og hund.

I serien findes også:

Donna finder hjem
Donna finder julen
Lille Tis finder Donna

Bogserien anbefales til børn fra ca. 3 år.

Om forfatterne
Merete Pryds Helle (født 1965) har skrevet en lang række anmelderroste romaner, noveller og børnebøger. Merete er forfatteren bag de litterære bestsellere Folkets skønhed, Vi kunne alt, og Det vågne hjerte. Hun har blandt andet vundet De Gyldne Laurbær og Politikens Litteraturpris, og senest har hun været nomineret til Nordisk Råds Børnebogspris.

Charlotte Pardi (født 1971) er uddannet illustrator fra Designskolen i Kolding. Hun har tegnet for dagblade som Politiken og Weekendavisen, og illustreret mere end 50 børnebøger samt adskillige undervisningsmaterialer. Charlotte har været på Kulturministeriets illustratorprisudvalgs æresliste, vundet Danmarks skolebibliotekarers Børnebogspris 2012, samt været indstillet til Astrid Lindgrens Memorial Award (ALMA-prisen) i 2020.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen..

Jeg er så glad for du ikke er længere end et tryk på powerknappen væk... tak for din brevkasse!!

Jeg har virkelig brug for dine råd og viden.

Hilsen
Thilde, mor til Louie 7 måneder


Annonce