Annonce

Annonce

Donna finder en ven


30. marts 2023

Forfatter:
Merete Pryds Helle
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2023
Sidetal:
40
Pris:
250
ISBN:
9788727015927
Donna finder en ven

Læs omtalen af "Donna finder en ven" under annoncen ...


Annonce

Det er morgen, vækkeuret ringer, og hundehvalpen Donna fornemmer, at intet er, som det plejer. Far har nemlig fået nyt arbejde, og det betyder, at Donna og Lille Tis skal begynde i hundebørnehave. Derfor skal de pludselig ud af døren og køres af sted, væk fra resten af flokken.

Det er lidt svært at starte i hundbørnehaven, selvom den ligger et dejligt sted i skovbrynet. Og Donna gemmer sig lidt mellem Lillian Bettys ben og kommer til at pibe, da de kører væk.

I hundebørnehaven er der masser af hunde og nye rutiner og regler, og selvom starten måske er lidt svær, så venter der også nye eventyr og måske en helt ny ven...

Mette Pryds Helle og Charlotte Parti har skabt en billedbogsserie fuld af indlevelse og varme. Fortællingen er fyldt med både nærvær, svære følelser og genkendelige stunder for en familie med børn og hund.

I serien findes også:

Donna finder hjem
Donna finder julen
Lille Tis finder Donna

Bogserien anbefales til børn fra ca. 3 år.

Om forfatterne
Merete Pryds Helle (født 1965) har skrevet en lang række anmelderroste romaner, noveller og børnebøger. Merete er forfatteren bag de litterære bestsellere Folkets skønhed, Vi kunne alt, og Det vågne hjerte. Hun har blandt andet vundet De Gyldne Laurbær og Politikens Litteraturpris, og senest har hun været nomineret til Nordisk Råds Børnebogspris.

Charlotte Pardi (født 1971) er uddannet illustrator fra Designskolen i Kolding. Hun har tegnet for dagblade som Politiken og Weekendavisen, og illustreret mere end 50 børnebøger samt adskillige undervisningsmaterialer. Charlotte har været på Kulturministeriets illustratorprisudvalgs æresliste, vundet Danmarks skolebibliotekarers Børnebogspris 2012, samt været indstillet til Astrid Lindgrens Memorial Award (ALMA-prisen) i 2020.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Du har efterhånden reddet mig nogle gange. Jeg er meget taknemmelig for din rådgivning, især nu hvor jeg befinder mig i udlandet og er mor til mit første barn, hvilket betyder, at alt er nyt.

Hilsen
Mor i udlandet


Annonce