Annonce

Annonce

Klapvogn - køb af klapvogn


27. januar 2022

Når I vil købe en klapvogn, skal I overveje, hvad jeres behov er. Der findes mange forskellige modeller af klapvogne, som hver har deres fordele.

En klapvogn kan være praktisk, når I bevæger jer rundt i byen, eller tager feks. bus eller tog. En klapvogn er ofte let at manøvrerer rundt med, og den fylder ofte mindre end en barnevogn, hvilket kan gøre den praktisk i hverdagen. Samtidig kan mange klapvogne klappes sammen, så de f.eks. kan være med i bilen, hvis I f.eks. skal i ZOO eller måske gerne vil gå en tur i skoven.

Til længere ture, vil det ofte være en fordel med en klapvogn, der har et sæde, som kan lægges ned, og som har store hjul og kaleche. Det giver mulighed for, at dit barn stadig kan sove godt, selvom I er på en længere tur. Er det en kort tur, hvor I f.eks. lige hurtigt skal i indkøbscentret, på et museum eller ...


Annonce

... lignende sted, hvor I mest opholder jer indendørs, kan det være praktisk med en paraplyklapvogn, som ofte fylder meget lidt.

Sikkerhedskravene for klapvogne er i Danmark det samme som til barnevogne. Afstanden fra sæde til hjul skal blandt andet være så lang, at barnet ikke kan få fingrene ind i hjulene, ryglænet skal kunne indstilles, så barnet kan lægge sig ned på en længere tur, undersiden af barnets lår må ikke trykke mod forkanten af sædet, og fødderne skal kunne støttes. Det er også vigtigt, at vognen har en sele, eller at du kan købe en sele og montere den i klapvognen, så dit barn kan sidde sikkerhedsmæssigt korrekt fastspændt.

Klapvogne, barnevogne og andre lignende produkter bliver ikke godkendt af myndighederne, derfor ligger ansvaret hos producenten. Forhold dig derfor kritisk og spørg ind til sikkerhed, når du køber en vogn.Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tak for dit svar - jeg gik 100% på ham og tommelfingeren. Det tog faktisk kun 3-4 dage, så ville han hellere ha sut end tommelfinger.

Tak fra Conrads mor


Annonce