Annonce

Annonce

Babynest


30. januar 2022

En babynest er oprindeligt en svensk opfindelse, som efterhånden har spredt sig over hele verden. Også i Danmark er det meget populært at bruge en nest til sit barn.

En babynest kaldes også en babyrede, og den bruges til at lægge dit barn i, når du gerne vil have, at dit barn skal føle sig omsluttet og holdt, og du ikke selv kan have dit barn i armene. Det vil sige, at hver gang du lægger dit barn fra dig, fordi du f.eks. skal ordne vasketøj, lave mad, tale i telefon eller lignende, kan du lægge dit barn i en babynest. Barnet kan på den måde ligge trygt og godt i sin nest frem for på et tæppe på gulvet eller på sofaen, hvor barnet risikerer at trille ned. Og du kan stadig have dit barn i nærheden af dig.

En babynest kan ...


Annonce

... også medbringes, når I f.eks. besøger bedsteforældre eller andre - og på den måde kan det lille barn have noget genkendeligt og dermed trygt omkring sig. Omgivelserne virker derfor ikke helt så store og ukendte for barnet.

En babynest bør ikke bruges i din egen seng, da der er risiko for, at barnet bliver overophedet. En babynest bør heller ikke bruges sammen med en dyne, da barnet kan få det for varmt. Derfor kan det ikke anbefales, at du bruger babynesten i tremmesengen om natten, hvor dit barn også vil være puttet med en dyne.

Hvis du vælger en babynest til dit barn, så gå efter en model, som har faste sider og fast bund, da Sundhedsstyrelsen anbefaler, at små børn sover på en relativt fast madras for at forebygge vuggedød.Annoncer

Sponsorerede artikler

Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.

Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.

Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce