Annonce

Annonce

Babynest


30. januar 2022

En babynest er oprindeligt en svensk opfindelse, som efterhånden har spredt sig over hele verden. Også i Danmark er det meget populært at bruge en nest til sit barn.

En babynest kaldes også en babyrede, og den bruges til at lægge dit barn i, når du gerne vil have, at dit barn skal føle sig omsluttet og holdt, og du ikke selv kan have dit barn i armene. Det vil sige, at hver gang du lægger dit barn fra dig, fordi du f.eks. skal ordne vasketøj, lave mad, tale i telefon eller lignende, kan du lægge dit barn i en babynest. Barnet kan på den måde ligge trygt og godt i sin nest frem for på et tæppe på gulvet eller på sofaen, hvor barnet risikerer at trille ned. Og du kan stadig have dit barn i nærheden af dig.

En babynest kan ...


Annonce

... også medbringes, når I f.eks. besøger bedsteforældre eller andre - og på den måde kan det lille barn have noget genkendeligt og dermed trygt omkring sig. Omgivelserne virker derfor ikke helt så store og ukendte for barnet.

En babynest bør ikke bruges i din egen seng, da der er risiko for, at barnet bliver overophedet. En babynest bør heller ikke bruges sammen med en dyne, da barnet kan få det for varmt. Derfor kan det ikke anbefales, at du bruger babynesten i tremmesengen om natten, hvor dit barn også vil være puttet med en dyne.

Hvis du vælger en babynest til dit barn, så gå efter en model, som har faste sider og fast bund, da Sundhedsstyrelsen anbefaler, at små børn sover på en relativt fast madras for at forebygge vuggedød.Annoncer

Sponsorerede artikler

Vigtigheden af tidlig synstest hos Børn: Memira er eksperter

Børn er gode til at kompensere for synsproblemer og kan ofte ikke selv fortælle, hvis noget er galt. Hos Memira er vores øjenlæger eksperter i børns syn og ved, hvor vigtigt et godt syn er for børn i børnehaven, skolen, under uddannelse og i livet generelt. Vi tilbyder kort ventetid på ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

1000 tak for dine altid gode råd, det har virkelig hjulpet os til at få styr på hverdagen.

Tak fra mor til dreng på 5 måneder.


Annonce