Annonce

Annonce

Babynest


30. januar 2022

En babynest er oprindeligt en svensk opfindelse, som efterhånden har spredt sig over hele verden. Også i Danmark er det meget populært at bruge en nest til sit barn.

En babynest kaldes også en babyrede, og den bruges til at lægge dit barn i, når du gerne vil have, at dit barn skal føle sig omsluttet og holdt, og du ikke selv kan have dit barn i armene. Det vil sige, at hver gang du lægger dit barn fra dig, fordi du f.eks. skal ordne vasketøj, lave mad, tale i telefon eller lignende, kan du lægge dit barn i en babynest. Barnet kan på den måde ligge trygt og godt i sin nest frem for på et tæppe på gulvet eller på sofaen, hvor barnet risikerer at trille ned. Og du kan stadig have dit barn i nærheden af dig.

En babynest kan ...


Annonce

... også medbringes, når I f.eks. besøger bedsteforældre eller andre - og på den måde kan det lille barn have noget genkendeligt og dermed trygt omkring sig. Omgivelserne virker derfor ikke helt så store og ukendte for barnet.

En babynest bør ikke bruges i din egen seng, da der er risiko for, at barnet bliver overophedet. En babynest bør heller ikke bruges sammen med en dyne, da barnet kan få det for varmt. Derfor kan det ikke anbefales, at du bruger babynesten i tremmesengen om natten, hvor dit barn også vil være puttet med en dyne.

Hvis du vælger en babynest til dit barn, så gå efter en model, som har faste sider og fast bund, da Sundhedsstyrelsen anbefaler, at små børn sover på en relativt fast madras for at forebygge vuggedød.



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil lige sige mange tak for dit gode og præcise svar på mit spørgsmål om "Afbrudt søvn efter dagplejestart". Jeg fik lige præcis den vejledning, jeg manglede. Så tusind tak og fortsat god dag.

Kærlig hilsen
Victors stolte mor.


Annonce