Annonce

Annonce

Natamning


1. februar 2022

Mælkeproduktionen sker også om natten, og i den første tid efter fødslen er det en rigtig god idé at amme om natten. Faktisk er natamning med til at holde din mælkeproduktion igang, fordi du om natten producerer mere af det mælkestimulerende hormon.

De fleste børn vil i de første måneder have behov for amning om natten, og det er først efter 6 mdr.s alderen, at de fleste børn ernæringsmæssigt ikke længere behøver mælk midt nat. I 6 mdr.s alderen vil barnet kunne spise skemad om dagen og også kunne drikke vand af kop - samtidig med at det ammes - og gradvist kan mælken midt nat derfor undværes.

I takt med at barnet bliver ældre, vil ...


Annonce

... antallet af amninger naturligt skulle skrues ned - og ofte er det amningen midt nat, som trappes ud først. Hvis du ammer meget om natten, så er der risiko for, at mælken fylder så meget, at dit barn ikke kan spise tilstrækkeligt med skemad i løbet af dagen.

Når det lille barn vågner for at die om natten, så læg barnet til brystet uden at lave for meget uro. Prøv at holde lyset dæmpet og kan du ligge ned at amme, vil det ofte være godt. Skift også kun dit barn, hvis der er afføring. En tissetår kan de fleste bleer godt suge og samtidig holde barnet tør. Prøv fra starten at vænne dit barn til, at det er om dagen, at I er aktive og om natten bør I sove.Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annonce