Annonce

Annonce

Vælg solcreme der tager hensyn til havmiljøet


17. maj 2023


Vi ved efterhånden godt, at vi skal bruge solcreme f​or at passe på os selv. 90% af alle tilfælde af hud- og modermærkekræft kan undgås, hvis vi bruger den rigtige solbeskyttelse: Skygge, solhat og solcreme. 



Især når vi rejser sydpå, er solbeskyttelsen vigtig, for her er uv-strålingen stærk og uv-indekset betydeligt højere end i Danmark. Samtidig opholder vi os meget ved vandet - enten i pool eller ved stranden, og både vand og sand reflekterer solens stråler og udsætter derfor huden for ekstra uv-stråling.



Men, uanset om vi besøger eksotiske strande eller tager på badeferie i Danmark, så er det vigtigt, ikke kun at medtænke os selv og vores krop, men også medtænke det dyreliv, der findes under havoverfladen. For rigtig meget solcreme kan skade ...


Annonce

... havmiljøet - det gælder koraller, hvis I er eksotiske steder, men også det havmiljø, som findes i Danmark.



Hvis solcremen f.eks. indeholder kemikaliet Oxybenzone som uv-filter, hvilket ca. 3500 solcremer gør, så vil den problematiske kemi kunne skade havmiljøet, uanset hvor du bader. Derfor bør du vælge svanemærket solcreme. Det er din garanti for, at solcremen ikke indeholder miløbelastende stoffer, og at solcremen skader naturen så lidt som muligt. 



Er du i udlandet, kan det være svært at finde svanemærket solcreme, medbring derfor solcreme hjemmefra. 



Medtænk også altid allergicertificeringerne Asthma Allergy Nordic og AllergiCertified, så du bruger et produkt med minimal risiko for allergi til både dig selv og dit barn. 



God badetur,



Helen :)



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit råd om uld til min søn, det var nok det bedste råd jeg nogensinde har fået :) Der blev godt nok kigget mærkeligt på mig, da jeg begyndte at lede efter uld i butikkerne, så det måtte hentes hjem fra Danmark til sidst.

Hilsen mor fra udlandet


Annonce