Annonce

Annonce

Ny modermælkserstatning på markedet


28. marts 2023


"From Another Mother" er et nyt modermælks​erstatningsprodukt, baseret på naturlige ingredienser og videnskab. Produktet findes både som modermælkserstatning og tilskudsblanding.Produktet er baseret på økologisk sødmælk og indeholder 97,6% økologiske ingredienser. Det er specielt designet til at være fri for soja, palmeolie, og det er ambitionen at sætte nye standarder indenfor renhed og kvalitet.Produktet indeholder HMO (Humane Mælke Oligosakkarider), der findes naturligt i modermælk. HMO har præbiotiske effekter, bekæmper sygdomsfremkaldende mikroorganismer, styrker immunforsvaret og tarmvæggen, og bidrager til den neurologiske og kognitive ...


Annonce

... udvikling. På grund af indholdet af HMO, kan produktet ikke få det røde Ø-mærke, selvom det i mængden af økologiske ingredienser kvalificerer sig til det røde Ø-mærke.Produktet er udviklet i Danmark af en ernæringsekspert og far, der ønskede et bedre produkt til sine egne børn. Produktet er Clean Label certificeret og tildelt en Purity Award, hvilket betyder, at hvert batch er garanteret fri for tungmetaller, PCB og pesticidrester. Produktet sælges lige nu hovedsageligt via another-mother.com, hvor du også kan læse mere om produktet.Bedste hilsnerHelenAnnoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annonce