Annonce

Annonce

Ny modermælkserstatning på markedet


28. marts 2023


"From Another Mother" er et nyt modermælks​erstatningsprodukt, baseret på naturlige ingredienser og videnskab. Produktet findes både som modermælkserstatning og tilskudsblanding.



Produktet er baseret på økologisk sødmælk og indeholder 97,6% økologiske ingredienser. Det er specielt designet til at være fri for soja, palmeolie, og det er ambitionen at sætte nye standarder indenfor renhed og kvalitet.



Produktet indeholder HMO (Humane Mælke Oligosakkarider), der findes naturligt i modermælk. HMO har præbiotiske effekter, bekæmper sygdomsfremkaldende mikroorganismer, styrker immunforsvaret og tarmvæggen, og bidrager til den neurologiske og kognitive ...


Annonce

... udvikling. 



På grund af indholdet af HMO, kan produktet ikke få det røde Ø-mærke, selvom det i mængden af økologiske ingredienser kvalificerer sig til det røde Ø-mærke.



Produktet er udviklet i Danmark af en ernæringsekspert og far, der ønskede et bedre produkt til sine egne børn. 



Produktet er Clean Label certificeret og tildelt en Purity Award, hvilket betyder, at hvert batch er garanteret fri for tungmetaller, PCB og pesticidrester. 



Produktet sælges lige nu hovedsageligt via another-mother.com, hvor du også kan læse mere om produktet.



Bedste hilsner



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for en rigtig god brevkasse, hvor vi som førstegangsforældre har fået svar på rigtig mange spørgsmål, bare ved at sidde og surfe lidt rundt i kategorierne. Dine gode svar har virkelig været en stor hjælp hele vejen igennem.

Bedste hilsner
Malene og Maria på 6 uger


Annonce