Annonce

Annonce

I dag udkommer min nye bog "Helen og Holms familiemad - tag børnene med i køkkenet".


9. november 2021


Der er mange gode grund til, at du skal inddrage dit barn,​ når der skal laves mad. Det kan blandt andet forebygge kræsenhed og give dit barn sunde madvaner, samtidig med at det blandt andet også styrker dit barns sanser, fingermotorik og sproglige udvikling.Jeg har sammen med Claus Holm, der er kok, lavet bogen "Helen og Holms familiemad - tag børnene med i køkkenet, som udkommer i dag den 9. november 2021.Der findes mange kogebøger, også kogebøger til børn - men de er alle sammen til større børn; børn som begynder at kunne læse en opskrift. Men interessen for mad, behovet for at kunne være med i køkkenet kan sagtens vækkes, lang tid før dit barn overhovedet kan læse. Og "Helens og Holms familiemad - tag børnene med i køkkenet" er din guide til, hvordan du kan inddrage dit barn i alderen 1-6 år i madlavningen.Bogen indeholder opskrifter til:MorgenmadFrokostAftensmadDen lille sult og på turBagværk og kagerSpread, dip og dressingTil hver opskrift er der indsat små ikoner og information, der hjælper dig med at finde ud af, hvad dit barn kan ...


Annonce

... være med til at lave. Aldersinddelingen er 1-3 år og 4-6 år, og du finder naturligt også en beskrivelse af, hvad børn i forskellige aldre ofte kan være med til at lave. Ved hver enkelt opskrift er der også forslag til, hvad I kan tale om, og hvad der især styrkes hos dit barn, når I laver retten sammen. Det kan f.eks. være at tale om hygiejne, hvor maden kommer fra, og I kan hjælpes med at affaldssortere - imens dit barn f.eks. får styrket sin hånd-øje-koordination og sin muskel-led-bevægelsessans.Bogen henvender sig til forældre, bedsteforældre, dagplejere, pædagoger og andre, som gerne vil inddrage de 1-6 årige i madlavningen og have inspiration til forskellige retter, som I kan lave sammen. Fakta:Helen og Holms familiemadForfatter: Helen Lyng Hansen og Claus HolmFotograf: Patrick Bay DamstedForlag: TurbineISBN: 9788740672664Sideantal: 178Vejl. udsalgspris: 249,95 kr.Udgivelsesdato: 9. november 2021Køb bogen her: turbine.dk/produkt/helen-og-holms-familiemad/Bedste hilsnerHelenAnnoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce