Annonce

Annonce

Hjerteforeningen åbner ny telefonisk rådgivning til børn med hjertesygdom


1. februar 2021


Børnehjertelinjen - sådan hedder hjerteforeni​ngens nye tilbud til børn, unge og deres forældre. Her kan dit barn eller du ringe og få gratis anonym rådgivning - det kan være spørgsmål om symptomer, medicin eller om, hvordan i skal tackle og håndtere jeres bekymringer og svære tanker. 



Hos hjerteforeningen ved man, at mange hjertebørnsfamilier lever uder et stort pres, da man er påvirket af alt det, som følger med, når man har et barn med en medfødt hjertesygdom, og hvor det er usikkert, hvad fremtiden bringer. Det giver naturilgt en masse små og store spørgsmål og med børnehjertelinjen er der ...


Annonce

... mulighed for, at ingen føler sig alene. 



På børnehjertelinjen sidder en børnehjertesygeplejerske, en socialrådgiver og en psykolog klar til at tage imod de mange spørgsmål, som man har, når man er forældre til et hjertebarn eller er et ungt menneske med en hjertesygdom. 



Det er gratis og fortroligt at ringe, du kan ringe anonymt, og rådgiverne har tavshedspligt. 



Børnehjertelinjen har tlf. 70 25 00 00 og er åben mandag fra kl. 9-12 og torsdag fra kl. 13-16.



Du kan læse mere om børnehjertelinjen her



Bedste hilsner



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for en god brevkasse. Vi er i den kedelige situation, at vi ikke har haft glæde og gavn af vores egen sundhedsplejerske. Vi har fundet dine svar meget relevante.

Tak fra os.


Annonce