Annonce

Annonce

Pas på dit barns hud - ny kampagne fra Astma Allergi Danmark


20. februar 2019


En ny undersøgelse viser, at 16.5 % af børn u​nder 18 år har hudallergi, det fortæller Astma-Allergi Danmark. Derfor sætter de nu fokus på at beskytte børns hud - kampagnen hedder FRAGILE.



Hudallergi kan medføre en stor belastning i hverdagen, det klør, giver rødt eksem og små knopper og blærer på huden og er på den måde meget generende for barnet. Samtidig kan det for forældre være noget af en jungle at finde ud af, hvad barnet ikke tåler, så man kan styre uden om dette i hverdagen.



Hudallergi følger barnet resten af livet. Derfor er det en god idé at gøre en aktiv indsats for at forebygge hudallergi. Visse erhverv kan være besværlige eller ikke mulige, hvis man har hudallergi, det gælder f.eks. job som frisør, mekaniker, blomsterhandler, sygeplejerske og kok.



Gåde råd:



- Vælg produkter uden parfume, også uden naturlige parfumestoffer. Vælg produkter med ...


Annonce

... allergimærkningen Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic til både dig selv og dit barn.



- Brug fugtighedscreme, hvis huden føles tør. Små børns hud er særligt sårbar, da den er tyndere og ofte også let bliver tør. Derfor er det vigtigt at smøre barnet med en fugtighedcreme. Det er en myte, at brug af fugtighedscreme nedsætter hudens egenproduktion af fedtstoffer, faktisk forbedres hudens barrierefunktion.



- Hvis dit barn får eksem i form af kløende rødme og skældannesle, er det vigtigt, at I får barnet tilset af læge og får lavet en plan for udredning og behandling.



- Har dit barn eksem, er det vigtigt med korte og ikke for varme brusebade. Lange karbade kan udtørre huden unødigt.



- Hvis dit barn har eksem, så brug fugtighedscreme både morgen og aften - og gerne umiddelbart efter at huden er tør efter bad.



Du kan læse mere om kampagnen på fragileskin.dk



Bedste hilsner



Helen



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid gode råd... Din hjemmeside er til stor hjælp. Især for os udenlandsdanskere som ikke har en sundhedsplejerske til rådighed på samme måde som man har i Danmark.

Tak, for alt det du gør.

Udlandsdanskeren


Annonce