Annonce

Annonce

Overvægtige mødre og gravide søges


21. juni 2018

Kære mor eller kommende morVi vil i Region Syddanmark forsøge at blive bedre til at hjælpe overvægtige gravide. Vi er derfor ved at undersøge, hvordan man som overvægtig gravid oplever sundhedsvæsenet i Region Syd- danmark og vi vil derfor høre, om der er nogle af jer, som har lyst til at dele jeres erfaringer med os, som skal lave undersøgelsen.Formålet er at lave et bedre tilbud til overvægtige gravide, og det er naturligvis jer som står midt i det, der kan hjælpe med hvor og hvornår det går godt, og hvor og hvornår det går knap så godt. Sådan at vi kan gøre det målrettet bedre i den nære fremtid.Det er også et mål for fremtidens tilbud, at de sundhedsfaglige klædes bedre på, til at gribe dialogen med jer rigtigt an, så I til alle konsultationer føler tryghed, omsorg og professionalisme.Hvis du er overvægtige gravid (dvs. overvægtig også inden graviditet), og hvis du vil dele dine erfaringer med os, vil vi super gerne ...


Annonce

... høre fra dig.Det gør du ved at tage direkte kontakt til nedenstående mailadresse, og så vil vi sende dig et brev, som vi håber du vil besvare med de oplevelser du end vil dele omkring dit forløb.Brevet vil blive anvendt i anonymiseret form og stilet til de fagpersoner, som dagligt arbejder med gravide, så de får et dybere indblik i, hvordan lige præcis din historie var, og hvordan du måske havde ønsket det. Vi er både interesseret i de gode såvel som de mindre gode oplevelser.Hvis I vil deltage må gerne skrive en mail til mig på Charlotte.Patterson@rsyd.dk.På forhånd mange tak.Venlig hilsenCharlotte Patterson, Region Syddanmark.

PS: Lad os både høre om de gode og de mindre gode oplevelser når man møder sundhedsvæsenet, som overvægtig gravid.


 Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tusind tak for dit tip om "drilleblæren" og "drillenumsen". Det var lige i øjet!

Pludselig blev af-med-ble et projekt, som vores datter kunne forholde sig til og føle sig som en del af. Lige fra den håbefulde: "Vi skal nok få krammet på den drilleblære, ikk?" til den lettere truende: "Jeg har sagt til drillenumsen, at hvis den ikke opfører sig ordenligt, så ringer jeg til politiet, også kommer den i fængsel".

Så nu er hun uden ble (om dagen) og siger fint til selv og overholder de faste toilettider - om morgenen og aftenen og efter måltider - uden (ret meget) brok.

Tak for hjælpen. Det er stor lettelse for os ikke at skulle skændes med hende om den åndssvage ble.

Venlig hilsen

Helt Utrolig Lettet


Annonce