Annonce

Annonce

Nu er den her: Helens bog om børn og opdragelse


9. september 2014


I dag udkommer "Helens bog om børn & opdra​gelse", som er baseret på besvarelser fra brugerne på netsundhedsplejerske.dk. Helen spurgte: Hvad betyder opdragelse for dig? Hvad vil du gerne opnå - og hvad vil du gerne undgå? 



Helens bog om børn & opdragelse er bygget op over de mere end 600 lange, ...


Annonce

... uddybende besvarelser, Helen modtog fra brugerne. Og svarene peger i samme retning: Som forældre ønsker vi os glade, stærke, selvstændige børn, der hviler i sig selv, som er rare at være sammen med, både for andre børn og voksne - og som kan udvise gode manerer (også når vi ikke er til stede).



Læs mere om bogen her.



Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annonce