Annonce

Annonce

Lav din helt egen og personlige hjemmeside - enkelt og hurtigt!


6. november 2012

Kunne det ikke være sjovt at lave en baby blog? 


I samarbejde med 123hjemmeside tilbyder Netsundhedsplejerske.dk dig nu muligheden for nemt og enkelt at lave en flot og personlig hjemmeside. 


På Netsundhedsplejerske.dk kan alle være med. Systemet er bygget op ved hjælp af kreative skabeloner, hvor du nemt selv kan fortælle din historie og måske krydre oplevelsen med flotte billeder i dit eget slideshow med imponerende overgange og musik til. Slideshowet kan vises i fuldskærm, også ...


Annonce

... på smartphones og iPads!


Kom godt fra start


Systemet er meget pædagogisk opbygget og tilbyder hundredevis af skabeloner til at lave sider med. Du kan eksempelvis lave flotte fotoalbums med babybilleder, sider med dine bedste videoklip eller skægge spil, hvor du også bruger dine egne billeder.


Klik her for at prøve det gratis


 


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Det går rigtig fint med Emilie, hun er blevet supergod til at sove i barnevognen og sover nu 2 lure om dagen på ca. 2-3 timer, så det er skønt - tak for dit forrige råd :o)

Hilsen Emilies forældre


Annonce