Annonce

Annonce

Lav din helt egen og personlige hjemmeside - enkelt og hurtigt!


6. november 2012

Kunne det ikke være sjovt at lave en baby blog? 


I samarbejde med 123hjemmeside tilbyder Netsundhedsplejerske.dk dig nu muligheden for nemt og enkelt at lave en flot og personlig hjemmeside. 


På Netsundhedsplejerske.dk kan alle være med. Systemet er bygget op ved hjælp af kreative skabeloner, hvor du nemt selv kan fortælle din historie og måske krydre oplevelsen med flotte billeder i dit eget slideshow med imponerende overgange og musik til. Slideshowet kan vises i fuldskærm, også ...


Annonce

... på smartphones og iPads!


Kom godt fra start


Systemet er meget pædagogisk opbygget og tilbyder hundredevis af skabeloner til at lave sider med. Du kan eksempelvis lave flotte fotoalbums med babybilleder, sider med dine bedste videoklip eller skægge spil, hvor du også bruger dine egne billeder.


Klik her for at prøve det gratis


 


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det går bare rigtig godt med vores datter :) Vi har ingen kamp ved sengetid længere, hun er endelig begyndt at gå selv og hun stortrives.

Tak, Cecilies mor


Annonce