Annonce

Annonce

Lav din helt egen og personlige hjemmeside - enkelt og hurtigt!


6. november 2012

Kunne det ikke være sjovt at lave en baby blog? 


I samarbejde med 123hjemmeside tilbyder Netsundhedsplejerske.dk dig nu muligheden for nemt og enkelt at lave en flot og personlig hjemmeside. 


På Netsundhedsplejerske.dk kan alle være med. Systemet er bygget op ved hjælp af kreative skabeloner, hvor du nemt selv kan fortælle din historie og måske krydre oplevelsen med flotte billeder i dit eget slideshow med imponerende overgange og musik til. Slideshowet kan vises i fuldskærm, også ...


Annonce

... på smartphones og iPads!


Kom godt fra start


Systemet er meget pædagogisk opbygget og tilbyder hundredevis af skabeloner til at lave sider med. Du kan eksempelvis lave flotte fotoalbums med babybilleder, sider med dine bedste videoklip eller skægge spil, hvor du også bruger dine egne billeder.


Klik her for at prøve det gratis


 


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Helen har altid et godt råd og det som overrasker mig mest er faktisk hvor go' hun er til at sætte sig ind i min verden og hvordan hun hurtigt fornemmer hvordan hun skal takle mig som person.

Camilla Martin


Annonce