Annonce

Annonce

Kom gratis til foredrag med Helen i TV-klub


24. oktober 2012

Helen har valgt at støtte et sundhedsprojekt hos tv-st​ationen TV2 Øst ved at holde et foredrag om børn og sund kost. Foredraget handler om, hvordan du med få og enkle midler giver dine børn en god indgang til det at spise god og sund mad. 


Foredraget er for medlemmer af TV2 Østs Klub Lev Livet, og du kan komme med, hvis du melder dig ind i ...


Annonce

... klubben. Det er gratis!


Du skal bare klikke her og melde dig ind.


Foredraget holdes på TV2 Øst, Kildemarksvej 7 i Vordingborg torsdag d. 1. november kl. 19.30, hvor du også får en rundtur på tv-stationen.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annonce