Annonce

Annonce

Test af cykelhjelme til børn


20. juni 2012

Forbrugerrådets blad, TÆNK, har juni 2012 testet c​ykelhjelme til børn. Ialt er testet 18 børne- og juniorcykelhjelme og selvom der findes et bredt udvalg af hjelme, så er det en god idé at være opmærksom, når du køber cykelhjelm til dit barn. I alt dumper 4 hjelme TÆNK´s test: To hjelme dumper, fordi de ikke beskytter nok, hvis barnet vælter og slår hovedet i asfalten, en hjelm dumper fordi spændet knækker og den fjerde hjelm dumper testen, fordi remmen, der skal sidde under hagen, er fyldt med kemikalier.


Testvinder


TÆNK anbefaler at du vælger Specialized Flash Youth. Den lever op til kravene om at give god beskyttelse, den behagelig at have på, sidder stabilt på hovedet og er let at justere. Dens svaghed er at den ikke har lys på.


Til de mindre børn anbefales Met Super Buddy, der går helt ned til str. 46 cm. Denne hjelm ...


Annonce

... skorer højt i testen fordi den har både lys og reflekser. Dog ville det være ønskeligt, at der var reflekser både foran, bag på og på siderne. Den har reflekser bag på.


Lys er især vigtigt på cykelhjelme til børn, fordi cyklerne er lavere og derfor sværere for bilisterne at se.


Og til børn der foretrækker en skaterhjelm, anbefaler TÆNK Casco Fun-Generation. Den er forholdsvis tung og også varm at have på, men den sidder godt på hovedet og yder god beskyttelse. 


Kvalitet og pris


Du kan ikke gå ud fra at pris og kvalitet nødvendigvis hænger sammen. Selvom den billigste hjelm dumper testen, så dumper også de dyreste cykelhjelme testen. 


Læs mere om cykelhjelme og testen på www.tænk.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Jeg vil blot sige dig tusind tak for din hjælp. Min egen sundhedsplejerske synes jeg ikke er til at snakke med, så det er en stor trøst at kunne vende sig til dig og din brede viden. Jeg tror at du kender mig og min søn bedre end hun gør.

Jeg er særlig glad for dine hurtige svar, når jeg ikke har formået at formulere mit problem så jeg har været nød til at spørge igen...

Det er rart at have dig i baghånden og jeg har anbefalet dig til alle de nybagte mødre jeg kender.

Tak!!


Annonce