Annonce

Annonce

Test af cykelhjelme til børn


20. juni 2012

Forbrugerrådets blad, TÆNK, har juni 2012 testet c​ykelhjelme til børn. Ialt er testet 18 børne- og juniorcykelhjelme og selvom der findes et bredt udvalg af hjelme, så er det en god idé at være opmærksom, når du køber cykelhjelm til dit barn. I alt dumper 4 hjelme TÆNK´s test: To hjelme dumper, fordi de ikke beskytter nok, hvis barnet vælter og slår hovedet i asfalten, en hjelm dumper fordi spændet knækker og den fjerde hjelm dumper testen, fordi remmen, der skal sidde under hagen, er fyldt med kemikalier.


Testvinder


TÆNK anbefaler at du vælger Specialized Flash Youth. Den lever op til kravene om at give god beskyttelse, den behagelig at have på, sidder stabilt på hovedet og er let at justere. Dens svaghed er at den ikke har lys på.


Til de mindre børn anbefales Met Super Buddy, der går helt ned til str. 46 cm. Denne hjelm ...


Annonce

... skorer højt i testen fordi den har både lys og reflekser. Dog ville det være ønskeligt, at der var reflekser både foran, bag på og på siderne. Den har reflekser bag på.


Lys er især vigtigt på cykelhjelme til børn, fordi cyklerne er lavere og derfor sværere for bilisterne at se.


Og til børn der foretrækker en skaterhjelm, anbefaler TÆNK Casco Fun-Generation. Den er forholdsvis tung og også varm at have på, men den sidder godt på hovedet og yder god beskyttelse. 


Kvalitet og pris


Du kan ikke gå ud fra at pris og kvalitet nødvendigvis hænger sammen. Selvom den billigste hjelm dumper testen, så dumper også de dyreste cykelhjelme testen. 


Læs mere om cykelhjelme og testen på www.tænk.dk


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit medfølende svar. Både min mand og jeg sad og tudede da vi læste det.

Det går fremad herhjemme. Vi har helt accepteret vores drengs handicap og glæder os hver dag over, hvor dejlig han er. Vi starter fysioterapi imorgen.

Tak fra Signe, mor til dreng på 7 måneder


Annonce