Annonce

Annonce

Test af cykelhjelme til børn


20. juni 2012

Forbrugerrådets blad, TÆNK, har juni 2012 testet c​ykelhjelme til børn. Ialt er testet 18 børne- og juniorcykelhjelme og selvom der findes et bredt udvalg af hjelme, så er det en god idé at være opmærksom, når du køber cykelhjelm til dit barn. I alt dumper 4 hjelme TÆNK´s test: To hjelme dumper, fordi de ikke beskytter nok, hvis barnet vælter og slår hovedet i asfalten, en hjelm dumper fordi spændet knækker og den fjerde hjelm dumper testen, fordi remmen, der skal sidde under hagen, er fyldt med kemikalier.


Testvinder


TÆNK anbefaler at du vælger Specialized Flash Youth. Den lever op til kravene om at give god beskyttelse, den behagelig at have på, sidder stabilt på hovedet og er let at justere. Dens svaghed er at den ikke har lys på.


Til de mindre børn anbefales Met Super Buddy, der går helt ned til str. 46 cm. Denne hjelm ...


Annonce

... skorer højt i testen fordi den har både lys og reflekser. Dog ville det være ønskeligt, at der var reflekser både foran, bag på og på siderne. Den har reflekser bag på.


Lys er især vigtigt på cykelhjelme til børn, fordi cyklerne er lavere og derfor sværere for bilisterne at se.


Og til børn der foretrækker en skaterhjelm, anbefaler TÆNK Casco Fun-Generation. Den er forholdsvis tung og også varm at have på, men den sidder godt på hovedet og yder god beskyttelse. 


Kvalitet og pris


Du kan ikke gå ud fra at pris og kvalitet nødvendigvis hænger sammen. Selvom den billigste hjelm dumper testen, så dumper også de dyreste cykelhjelme testen. 


Læs mere om cykelhjelme og testen på www.tænk.dk


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annoncer

Annonce