Annonce

Annonce

Beauvais lancerer ny modermælkserstatning


26. januar 2010

Fra januar 2010 stopper Beauvais med at markedsføre og sælge A​llomin modermælkserstatning.
I stedet producerer Beauvais nu en modermælkserstatning, som nu hedder Beauvais Modermælkserstatning.
 
Den fås i de velkendte produktvarianter: Modermælkserstatning type 1, som kan gives fra fødslen. Type 2, der kan gives fra 4 måneder. En syrnet modermælkserstatning og drikkeklar modermælkserstatning type 1 og 2.
 
 Beauvais Modermælkserstatning er ...


Annonce

... tilsat:

  • Nukleotider
  • Prebiotiske sakkarider (FOS og GOS)
  • Omega 3 og 6 (DHA og ARA)  
Disse ingredienser er tilsat, fordi de findes naturligt i modermælk og undersøgelser viser at de har stor betydning for barnets udvikling i første leveår. 
Nukleotider er med til at barnet opbygger nye celler. Prebiotiske sakkarider (FOS og GOS) er sukkerstoffer, der fremmer de gode bakterier i maven, så barnet for en bedre fordøjelse. Og Omega 3 fedtsyren DHA er blandt andet er vigtig for spædbørns synsudvikling. 


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annoncer

Annonce