Annonce

Annonce

Ændring af allomin og vælling


9. januar 2009

Beauvais som producerer blandet andet Allomin og Vælling oply​ser at der fra 1. januar 2009 vil være ændringer i deres sortiment.
 
Vælling ændres fra 4 måneder til 6 måneder
 
"Det er blevet pålagt producenter af vælling at ændre anbefalingen på pakkerne fra 4 måneder til 6 måneder. Det sker ved implementeringen af EU direktiv 2006/141/EF, der blev etableret i Dansk Bekendtgørelse nr. 1504 af 13. december 2007. Denne bekendtgørelse er med til at støtte op om Sundhedsstyrelsens anbefaling om primært at amme frem til barnet er 6 mdr. Tal med sundhedsplejersken hvis du er i tvivl om brugen af vælling.
 

Ny dosering på vælling

Den nye bekendtgørelse pålægger også en ny varmebehandling i produktionen af produktet. Det medfører en ændring af pulverets massefylde, så derfor kommer der ny ske og nyt doseringsforhold på vællingprodukter fra Beauvais. Oplysning om det nye doseringsforhold vil stå på pakkens forside og top. 
 
Ny dosering på Allomin
I forbindelse med tilpasning af Allomin til EU direktivet ...


Annonce

... af 22. december 2006 om modermælkserstatninger og tilskudsblandinger, er der kommet nyt doseringsforhold på Allomin 1, Allomin syrnet samt Allomin 2. Man skal derfor være opmærksomme på at følge de nye doseringer. Skeen i de nye pakker er anderledes, hvilket skulle henlede opmærksomheden på at der er sket en ændring, samtidig er der trykt besked om ændringerne på pakken.

 
Vær opmærksomme på at der i en overgangsperiode kan forefindes pakker med det tidligere doseringsforhold i forskellige dagligvarebutikker.
 
Allomin 2 ændrer betegnelse
I forbindelse med tilpasning af Allomin til EU direktivet af 22. december 2006 om modermælkserstatninger og tilskudsblandinger, er der sket en ændrig af Allomin 2, således at Allomin 2 nu igen er fuldgyldig og ikke en tilskudsblanding. Allomin 2 kan gives fra 4 måneder og den har et højere jernindhold end Allomin 1. Den kan gives som hel eller delvis erstatning for modermælk, når denne savnes.
 
Hvis du har spørgsmål om produkter fra Beauvais henvises til telefon: 43 58 93 00


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Mange tak for dine mange meget gode og brugbare råd. Jeg er glad for at man kan skrive til dig. Ingen som jeg har mødt har så mange gode konkrete råd som du har og samtidig kan man altid mærke at det er med et stort hjerte. Tak! Persi


Annonce