Annonce

Annonce

Ændring af allomin og vælling


9. januar 2009

Beauvais som producerer blandet andet Allomin og Vælling oply​ser at der fra 1. januar 2009 vil være ændringer i deres sortiment.
 
Vælling ændres fra 4 måneder til 6 måneder
 
"Det er blevet pålagt producenter af vælling at ændre anbefalingen på pakkerne fra 4 måneder til 6 måneder. Det sker ved implementeringen af EU direktiv 2006/141/EF, der blev etableret i Dansk Bekendtgørelse nr. 1504 af 13. december 2007. Denne bekendtgørelse er med til at støtte op om Sundhedsstyrelsens anbefaling om primært at amme frem til barnet er 6 mdr. Tal med sundhedsplejersken hvis du er i tvivl om brugen af vælling.
 

Ny dosering på vælling

Den nye bekendtgørelse pålægger også en ny varmebehandling i produktionen af produktet. Det medfører en ændring af pulverets massefylde, så derfor kommer der ny ske og nyt doseringsforhold på vællingprodukter fra Beauvais. Oplysning om det nye doseringsforhold vil stå på pakkens forside og top. 
 
Ny dosering på Allomin
I forbindelse med tilpasning af Allomin til EU direktivet ...


Annonce

... af 22. december 2006 om modermælkserstatninger og tilskudsblandinger, er der kommet nyt doseringsforhold på Allomin 1, Allomin syrnet samt Allomin 2. Man skal derfor være opmærksomme på at følge de nye doseringer. Skeen i de nye pakker er anderledes, hvilket skulle henlede opmærksomheden på at der er sket en ændring, samtidig er der trykt besked om ændringerne på pakken.

 
Vær opmærksomme på at der i en overgangsperiode kan forefindes pakker med det tidligere doseringsforhold i forskellige dagligvarebutikker.
 
Allomin 2 ændrer betegnelse
I forbindelse med tilpasning af Allomin til EU direktivet af 22. december 2006 om modermælkserstatninger og tilskudsblandinger, er der sket en ændrig af Allomin 2, således at Allomin 2 nu igen er fuldgyldig og ikke en tilskudsblanding. Allomin 2 kan gives fra 4 måneder og den har et højere jernindhold end Allomin 1. Den kan gives som hel eller delvis erstatning for modermælk, når denne savnes.
 
Hvis du har spørgsmål om produkter fra Beauvais henvises til telefon: 43 58 93 00


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for en god brevkasse. Den har i mange sammenhænge givet mig brugbare svar på de spørgsmål, der dukker op for en førstegangsmor.

De bedste hilsener
Den forvirrede førstegangsmor


Annoncer

Annonce