Annonce

Annonce

Slanke voksne, slanke børn, let og naturligt


30. juni 2005

Du kan skabe fysiske forandringer gennem de rigtige tanker. D​e fleste ved det bare ikke.

Nogle mennesker er naturligt slanke, mens andre må kæmpe med vægten nærmest hele livet. Det sidste er trist, og endda meget trist, når det er børn, det handler om. Børn bliver let drillet, hvis de er overvægtige, noget, der kan få alvorlige følger på flere måder. Men der er hjælp at hente. Endda en hjælp, der er både let og naturlig, og som både børn og voksne kan få gavn af.

Hører man til de overvægtige, kan viden om den kraft, der er i tankerne, være løsningen på problemet. Videnskabelig forskning viser, at tanker kan forandre, også rent fysisk. Du bliver, hvad du tænker.

Der findes en del eksempler på, hvor kraftigt tanken virker, også rent fysisk. Noget, de færreste er opmærksomme på, og dermed heller ikke bruger.

De fleste oplever det i det daglige, helt uden at tænke over det. Prøv at forestille dig en citron. Tænk på, at du skærer den over og bider i den. Hvad sker der med dit mundvand? Du får mere af det. Ikke på grund af citronen, men på grund af tanken alene. Men viden om tankens kraft kan bruges i langt flere og større sammenhænge. Også som basis for at slanke sig.

At ændre sin tilstand via tanken

Der findes mange eksempler på, at folk er blevet mere raske og friske – eller endog har helbredt sig selv for alvorlige sygdomme – alene ved at tænke sig rask. Den slags er kendt, også indenfor lægeverdenen. Og det har hverken noget med newage eller hokuspokus at gøre! Det er helt naturligt.

Masser af mennesker har arbejdet med at bruge de rigtige tanker som redskab, når de ville befri sig for sygdomme eller skavanker. At visualisere, at de var raske – og mange har forbavset måttet erkende, at det har virket. Og det er blevet som de har tænkt!

Tankerne kan også bruges, når man vil slanke sig. Som basis for at ændre sin kost og dyrke lidt mere motion. Både voksne og børn kan lære metoden, som i sagens natur altid er lige ved hånden. Man kan lære at vende – og bruge tankerne rigtigt, sammen, som familie. Og at slanke sig sammen. Gøre det til et rart, spændende projekt. Når man lærer at tænke de rigtige tanker, følger de rigtige handlinger nemlig efter.

Glem, at du er overvægtig

Fokuser aldrig på, at du er overvægtig. Husk: Du bliver, hvad du tænker! Derfor, tænk lige modsat, nemlig at du er slank. Lær at se for dit indre øje, at du er slank. Visualiser ønske-billedet og hold det fast. Børn kan lære det, ja, det kan nærmest blive en sport.

Tænk aldrig: ”Nu må jeg ikke mere få…” og så tanken om slik, flødekager eller andet, der feder. Det er en negativ tanke, og den vil få dig til at handle negativt. Tænker du sådan, vil du søge hen imod det du tænker på, for til sidst at spise det. ...


Annonce

... Nej, tænk i stedet: ”NU må jeg få…”, og så tænk på alle de dejlige friske frugter og grøntsager, du må spise.

Det er ikke urealistisk at tro, at alene tanken går ind og skaber forandringer i cellerne. Det giver også grundlag for at tro, at vi selv kan skabe en hvilken som helst forandring via tanken. Altså også slanke os. Selvfølgelig skal man samtidig leve sundt og dyrke motion. Men det er en naturlig følge af de rigtige tanker.

Spis naturlig mad

Når du vil slanke dig, skal du aldrig sulte. Glem alt om at være på kur, om komplicerede madopskrifter og tabeller, og smid badevægten ud. Er du på kur, falder du let tilbage til de gamle vaner, fordi det er nemt at få ondt af sig selv. Dermed glemmer man formålet med forandringen.

Tænk i stedet på at spise dig mæt. Men i det rigtige. Spis naturlige fødevarer, helst en masse rå kost. Rå frugter og grøntsager gør kroppen let, levende, stærk – og smager fantastisk. De fleste kender slet ikke al den forskellige frugt der findes, som er fyldt med vitaminer. Hav altid en del forskellig frugt og grønt liggende derhjemme, så det er let at gå til. Og hav aldrig fedende mad på lager, så fristes man ikke til at spise det.

Selvfølgelig skal der også andet til end frugter. Men maden skal være velsmagende, naturlig, sund og let. Lav sund mad sammen, voksne og børn. Mange børn kender stort set kun grøntsager, når de i forkrympet tilstand ligger og slasker rundt i mors kødgryde, og det er synd. Gør det til en sport at eksperimentere med madlavning sammen. Med forskellige salater, som også børnene kan lave. Prøv nye, gode råvarer af. Smag på tingene i rå tilstand. Det tager også den værste sult før et måltid, som måske er lidt mere fedende. Og så er det rå jo fyldt med vitaminer.

Løb en tur

Med tanken om, at du er slank, får du lyst til at arbejde endnu mere hen imod et slankere liv. Du vil ønske at dyrke motion. Det vil ikke være en sur pligt, og det behøver ikke være besværligt eller foregå i fitnesscenteret. Find en trappeopgang og løb op og ned et par gange. Et godt slankemiddel.

Cykl eller løb en tur – alene eller sammen med familien. Her kan vi samtidig komme tættere på hinanden og samarbejde, børn og voksne. Eller gøre opdagelser i naturen. Motion behøver ikke være kedelig, tvært imod. Der er flere muligheder for at motionere lidt eller meget, dagen igennem, end de fleste gør sig klart. Det er skønt, sundt og slankende for både børn og voksne. Hav den altid tanken: Jeg er slank! liggende i baghovedet. Den tanke er basis for det hele. Husk: Du bliver, hvad du tænker.

Lige nu er Irma Lauridsen aktuel med en ny, alternativ slankebog ”Slank på den lette måde”. Du kan læse vores anmeldelse under Bogguide.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind et par Gogsig barfodssko til din guldklump

Værdi 645 kr

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for din plan for dagen, både hvad angår søvn og mad. Det er lykkes os at overholde din plan og det har været guld værd. Nu sover vi alle sammen meget bedre om natten.

De sidste 3 uger, har han faktisk kunne sove fra kl. 20 til 06 hver nat - og det er fantastisk, før vågnede han en gang i timen!

Tak fra drengens forældre


Annonce