Annonce

Annonce

OPEN AIR festival for hele familien


30. april 2012

Med OPEN AIR har børnefamilien fået sin egen endagsfestival, h​vor der med store musiknavne og masser af underholdning er dømt vaskeægte festivalstemning under åben himmel for både store og små. OPEN AIR afholdes på festivalpladsen ved Vedbæk Skole den 3. juni og er arrangeret af Kids for Kids Fonden i samarbejde med UNICEF.

En fed oplevelse for hele familien
Fra scenen vil Bubber styre slagets gang for det imponerende musikprogram, der er tilpasset både børn og voksnes smag. Om musikken siger OPEN AIR’s programsansvarlige, Lars Danielsson:

”Vi er gået efter et program, der kan give både børn og voksne en fed oplevelse. Vi byder bl.a. på Basim og Alberte til de yngre børn, mens kunstnere som bl.a. Søs Fenger, Erann DD og vinderen af Voice, Kim Wagner, taler til det voksne publikum. For ikke at tale om Noam Halby fra Johnny Deluxe, der virkeligt kan sparke en fest i gang.” Han fortsætter:

”Med OPEN AIR vil vi gerne vise, at festivaller kan være for hele familien, og være mere end bare fadøl,” siger Lars Danielsson og understreger, at der dog vil være en fadølsbod til stede på pladsen.

Ud over et stjernespækket musikprogram er der masser af underholdning til børnene, og på den store festivalplads er der godt med plads til udendørs leg og hygge. Et ...


Annonce

... af de tilbud, der med garanti kan friste den ældre generation, er den store tøjbazar, hvor kendte mærker som Mini A Ture, Name It, Mongul, Lisbeth Dahl og Gardenia har doneret lækkert tøj til både børn og voksne.

Bedre skolegang til børn i Madagaskar


I samarbejde med UNICEF går overskuddet fra Kids for Kids OPEN AIR til at forbedre udannelsen for børn i den afrikanske ø-nation Madagaskar, der pga. fattigdom og hyppige cykloner har hårdt brug for hjælp. Pengene vil bl.a. gå til at bygge cyklonsikre skoler og uddanne lærere. UNICEF håber på at se så mange som muligt på dagen:

”Vi håber, at familier fra hele Sjælland vil deltage og være med til at sikre en bedre uddannelse, hvor der virkeligt er brug for det. På Madagaskar koster opbygningen af et komplet klasseværelse med inventar såsom borde, stole og tavler kun 5.000 kr., så pengene fra Kids for Kids rækker langt, men der er også hårdt brug for dem,” siger Gitte Jeppesen, der er fundraisingchef i UNICEF.

Adresse og billetter


Kids for Kids OPEN AIR finder sted søndag den 3. juni kl. 11-17 på festivalpladsen ved Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk. Læs mere og se programmet på www.kidsforkids.dk.

Billetter sælges via BilletNet og i døren på selve dagen. Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en vidunderlig website - du gør virkelig et fantastisk stykke arbejde.

Karina, mor til dreng 5 måneder


Annonce