Annonce

Annonce

OPEN AIR festival for hele familien


30. april 2012

Med OPEN AIR har børnefamilien fået sin egen endagsfestival, h​vor der med store musiknavne og masser af underholdning er dømt vaskeægte festivalstemning under åben himmel for både store og små. OPEN AIR afholdes på festivalpladsen ved Vedbæk Skole den 3. juni og er arrangeret af Kids for Kids Fonden i samarbejde med UNICEF.

En fed oplevelse for hele familien
Fra scenen vil Bubber styre slagets gang for det imponerende musikprogram, der er tilpasset både børn og voksnes smag. Om musikken siger OPEN AIR’s programsansvarlige, Lars Danielsson:

”Vi er gået efter et program, der kan give både børn og voksne en fed oplevelse. Vi byder bl.a. på Basim og Alberte til de yngre børn, mens kunstnere som bl.a. Søs Fenger, Erann DD og vinderen af Voice, Kim Wagner, taler til det voksne publikum. For ikke at tale om Noam Halby fra Johnny Deluxe, der virkeligt kan sparke en fest i gang.” Han fortsætter:

”Med OPEN AIR vil vi gerne vise, at festivaller kan være for hele familien, og være mere end bare fadøl,” siger Lars Danielsson og understreger, at der dog vil være en fadølsbod til stede på pladsen.

Ud over et stjernespækket musikprogram er der masser af underholdning til børnene, og på den store festivalplads er der godt med plads til udendørs leg og hygge. Et ...


Annonce

... af de tilbud, der med garanti kan friste den ældre generation, er den store tøjbazar, hvor kendte mærker som Mini A Ture, Name It, Mongul, Lisbeth Dahl og Gardenia har doneret lækkert tøj til både børn og voksne.

Bedre skolegang til børn i Madagaskar


I samarbejde med UNICEF går overskuddet fra Kids for Kids OPEN AIR til at forbedre udannelsen for børn i den afrikanske ø-nation Madagaskar, der pga. fattigdom og hyppige cykloner har hårdt brug for hjælp. Pengene vil bl.a. gå til at bygge cyklonsikre skoler og uddanne lærere. UNICEF håber på at se så mange som muligt på dagen:

”Vi håber, at familier fra hele Sjælland vil deltage og være med til at sikre en bedre uddannelse, hvor der virkeligt er brug for det. På Madagaskar koster opbygningen af et komplet klasseværelse med inventar såsom borde, stole og tavler kun 5.000 kr., så pengene fra Kids for Kids rækker langt, men der er også hårdt brug for dem,” siger Gitte Jeppesen, der er fundraisingchef i UNICEF.

Adresse og billetter


Kids for Kids OPEN AIR finder sted søndag den 3. juni kl. 11-17 på festivalpladsen ved Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950 Vedbæk. Læs mere og se programmet på www.kidsforkids.dk.

Billetter sælges via BilletNet og i døren på selve dagen. Annoncer

Sponsorerede artikler

Overvejer du en Slyngevugge og evt. Vuggemotor?

Som forældre kan det ofte være svært, at finde de passende rutiner og balancegange mellem hverdagens opgaver og den lille nyfødte baby. Nogle dage kan føles som om, at der ikke er nok timer i døgnet til dagens vigtige gøremål, hvortil manglende søvn om natten kan udløse en trist følelse og medføre ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Zleepii Kombipakke

værdi kr.2.398,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce