Brev:
Forkølelse - 5 mdr.
Hej Helen
Jeg har en søn som har været meget forkølet og jeg har lidt spørgsmål:
1. Hvor meget kamiliethe må han få om dagen?
2. Vi har fået lidt forskellige meldinger omkring brugen af næsesuger, flertallet af læger etc har frarådet det, hvad er din holdning til det?
Pft.
Annoncer
Sponsorerede artikler
Giv dit barn den bedste start!
Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier
Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
27. november 2023 | Diverse | 5 mdr.
Hej Helen Min søn er nu 5 mdr. og en rigtig glad dreng, der smiler og...
27. november 2023 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Den første grød og mos - 4 mdr.
Hej Helen Jeg har en søn på 4½ måned, som er begyndt på grød og mos, men det...
25. november 2023 | Sovevaner | 4 mdr.
Hej Helen Her sidder jeg midt nat og skriver til dig :) Vi har løst...
21. november 2023 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Hej Helen Først vil jeg lige sige TUSIND TAK for din observation af min...
17. november 2023 | Sovevaner | 4 mdr.
Tvillinger 4 mdr. sover elendigt
Hej Helen :) Så er jeg tilbage igen, jeg havde så meget gavn af din hjælp...
Viden om børn:
Fødder
På grund af den trange plads i livmoderen, bliver mange børn født med indaddrejede fødder. Det kan være den ene fod eller begge. Små børn fødes også let hjulbenede. Det har ofte ingen betydning, og det retter sig efterhånden, som barnet bliver ældre. Nogle børn bliver født med klumpfod, også kaldet varusfod eller talipes equinovarus. Dette kræver speciel behandling.
Den sunde babyfod er bred og med en smal hæl. Barnet kan let sprede sine tæer. Alle børn er platfodet indtil...
Rabarber
Rabarber er velegnede til grød, kompot, suppe og marmelade. Hvis I ofte bruger rabarber i madlavningen, er det en god idé at tilsætte 'Nonoxal' (kalkchlorid) under kogning.
Dette forhindrer at saften i rabarber reagerer med kroppens kalk, som bl.a. giver ubehagelige reaktioner på tænderne.
Rabarber er bedst tidligt i sæsonen fra april og indtil omkring Skt. Hans. Rabarber indeholder små mængder oxalsyre, og i højsommeren stiger mængden af oxalsyre i stilkene. Hvis...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.