Annonce

Annonce

Brev:

Ulykkelig over vuggestue


17. august 2018

Kategori:
Alder:
2 år, 4 mdr.

Ulykkelig over vuggestue

Hej Helen.

Vi har haft en fantastisk dejlig sommer, hvor vores skønne søn er rendt rundt i bar numse og bare leget og haft det rigtig godt.

Han begyndte lidt før sommerferien at fortælle, når han havde tisset i bleen og gerne ville have en ny på. Her i ferien smed han så bleen helt, da vi begyndte at sætte ham på toilettet, når vi kunne se han skulle tisse, fordi han stod med krydsede ben. Det er bare gået så godt. Han har fortsat en ble på om natten, men som er tør om morgenen, hvor han gerne vil ud på toilettet. Jeg synes jo det er rigtig dejligt og sejt af ham, men havde ikke forventet det så tidligt. Vi har lige fået en lillesøster her i maj, så jeg havde tænkte han nok ikke ville gøre det lige nu her, men det gjorde han altså.

Så startede vi op i vuggestuen igen og den første dag gik rigtig godt. Han fortalte stolt at han ikke brugte ble mere og vi havde købt underbukser, men som havde med op og vise og ligge i skuffen. Heldigvis var de også opbakkende og ville fortsætte den gode udvikling. Han havde et uheld kort tid før jeg hentede ham, men det er jo hvad der sker. Da jeg hentede ham, var han overfyldt med myggestik, som i over 50 i hovedet samt resten af kroppen. det var så voldsomt, så jeg faktisk blev lidt ked af det og spurgte til om de havde glemt myggenettet, men det havde de ikke. Folk omkring os spørger med det samme om han har skoldkopper. det er virkelig synd for han klør og er utilpas hele tiden. Det er hvad det er...

Dagen efter ringede de til mig, fordi de ikke kunne trøste ham. Han var vågnet fra sin lur i barnevognen med et skrig og efterfølgende kunne de slet ikke trøste ham. Jeg kom derop og en ellers så glad og lykkelig dreng så helt nedbrudt ud. Jeg kom lige som pædagogen forsøgte at sætte ham på toilettet, men min søn skreg og ...


Annonce

... græd, mens han forsøgte at krydse benene for han ville bare ikke sætte sig. Jeg trøstede ham og han faldt til ro. jeg kunne se han skulle på toilet, men han ville ikke! Da vi kom hjem løb han ind på toilettet og havde tynd mave. Han vil ikke lave pølser i vuggestuen (!).

Jeg tog en fridag med ham dagen efter. Dagen efter blev han afleveret noget modvilligt, men fordi de skulle male, gik det alligevel forholdsvis smertefrit, men da jeg hentede ham havde han store render under øjnene og havde grædt og været ked hele dagen og de havde haft vanskeligt ved at putte ham. dagen efter ringede de kl. 10 fordi han var blevet stukket af en bi i øret og var utrøstelig. og nu har jeg en grædende dreng hele vejen til vuggestuen på armen og han vil bare ikke. Han vil med hjem. Vi har aftalt, at jeg henter inden luren. I morgen da han vågnede kom han ind til mig og lagde sig op til mig og sagde: "ked af det mor..." og jeg holdt om ham.

Hvad sulan kan der være på spil? Han har elsket den vuggestue og de er så glade for ham. de fortæller altid hvor dejlig han er, når han vågner, fordi han altid sætter sig op i barnevognen og siger godmorgen. men nu er det slet ikke til at bære!

Jeg føler jeg er ved at gå i stykker indeni.
Hvad kan jeg gøre? Hvordan hjælper jeg ham?

Ved siden af det kan det virkelig også mærkes at han er kommet ind i en periode, hvor han vil bestemme det hele. Han bryder sammen, hvis ikke han må holde brusehovedet, når vi er i bad eller ikke må kaste med sit legetøj. Det er godt nok udfordrende for tiden, når jeg også skal være der for lillesøster.

Desuden skal vi flytte her pr. 1. oktober hvor han skal begynde i en helt ny vuggestuen i en anden kommune.. huh ha. Jeg føler slet ikke lige, jeg kan overskue noget som helst.

Venligst
Vædderens mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Raske børn i alderen 12-23 måneder søges

Odense Universitetshospital, Aarhus Universitetshospital og Hvidovre Hospital søger forældre med børn i alderen 12-23 måneder til et nyt vaccineforsøg

Raske børn søges til forsøg med meningitisvaccine

Hvad er meningokok meningitis?
Meningokok meningitis kaldes ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

11. januar 2020 | Sovevaner | 2 år

Søvn - dreng 2 år

Hej Helen Vi har følgende problem: Vores dreng på to år vil ikke falde/kan...

Læs hele brevet og Helens svar


31. december 2019 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.

2,6 årig med stort temperament

Hej Helen, Tak for dine input ift indkøring. Du læste gennem linjerne i mit...

Læs hele brevet og Helens svar


30. december 2019 | Opdragelse | 2 år, 1 mdr.

Mit barn slår

Kære Helen Jeg har en dejlig søn, der lige er fyldt to sidst i oktober. Han...

Læs hele brevet og Helens svar


19. december 2019 | Opdragelse | 2 år, 3 mdr.

Vredesudbrud - 2 år, 3 mdr.

Hej Helen Nu skriver jeg igen, i håb om du kan hjælpe os igen. Vi har...

Læs hele brevet og Helens svar


18. december 2019 | Kost og ernæring | 2 år, 2 mdr.

D-vitamin

Hej Helen Min dreng blev 2 år i oktober, men vi er egentlig fortsat lidt med...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Puslepladsen

Der er flere tusinde gange du skal skifte dit barn, hvis det bruger ble i tre år. Sørg derfor for at indrette en god pusleplads - altså et sted hvor barnet ligger trygt og godt, og hvor du ikke får ondt i ryggen af de mange bleskift.

- Sørg for at puslepladsen passer i højden til den person som mest skifter barnet.

- Sørg for at have alt, hvad du skal bruge inden for rækkevidde. Når dit barn ligger på puslebordet, må du af sikkerhedshensyn ikke gå fra det for at...

Læs mere i Babylex

Vugge

At bruge en vugge har mange fordele, da det er med til at stimulere barnets ligevægtsorgan og dermed har betydning for barnets videre udvikling.

Næaten alle børn elsker også at blive vugget, både når de bliver vugget i en arm og når de ligger i en vugge.

En vugge har dog den ulempe at den ofte er kort og barnet vokser hurtigt ud af den. Hvis I vil have en vugge er det derfor en god idé at købe en vugge, hvor der er plads til barnet i længere tid. Derudover er det...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Først og fremmest tusind tak for denne form for brevkasse - den er helt fantastisk for en 1. gangs mor som mig, som altid er bekymret for om jeg nu gør tingene godt nok:-) Så et tak herfra.

Helle, mor til dreng på 1 år


Annonce