Annonce

Annonce

Alle katte er på autismespektret


22. oktober 2021

Forfatter:
Kathy Hoopmann
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
80
Pris:
199
ISBN:
9788772164496
Alle katte er på autismespektret

Læs omtalen af "Alle katte er på autismespektret" under annoncen ...


Annonce

I 2006 udgave Kathy Hoopmann Alle katte har Aspergers syndrom, der afmystificerede Aspergers på en sjov og letlæselig måde. Nu er bogen opdateret og har fået titlen "Alle katte er på autismespektret", så den favner alle, uanset deres type eller grad af autisme.

Gennem sjove fotos af katte og tilhørende tekst, viser Kathy Hoopmann, hvordan mennesker med autisme oplever verden. Bogen er en legesyg og engagerende introduktion til livet med autisme, og den behandler emner som følsomme sanser, sociale evner og kommunikationsvanskeligheder ved hjælp af humor og håndgribelige situationer.

Bogen sætter ord og billeder på situationer, oplevelser og følelser, der kan opstå, når man har autisme. Den er lavet for at fejre og øge forståelsen af de kvaliteter og den diversitet, der er i det autistiske samfund.

Bogen henvender sig både til børn og voksne og hjælper dem med at forklare de ting, der kan være svære at tale om eller forstå - både for dem selv og for andre uden for spektret.

Om forfatteren
Kathy Hoopmann er forfatter til en lang række bøger om autisme, ADHD og angst. Hun fortæller i bogen, at da hun i 2006 skrev "Alle katte har Aspergers syndrom", var det for at afmystificere diagnosen på en sjov og letlæselig måde.

I 2013 blev den amerikanske diagnose manual 'Aspergers syndrom' fjernet, og i stedet taler man nu om "autismespektrumforstyrrelse". Man har debateret, hvilken terminologi, der er den rigtige at bruge, og generelt har opfattelsen omkring personer, der er på autismespektret, ændret sig. Nu ved man f.eks. at mange piger også er på spektret, og man er i dag langt mere bevidste om, hvor vigtigt det er at tale med respekt omkring de personer, der er på spektret.

"Alle katte er på autismespektret" er derfor skrevet med de bedste intentioner om at afspejle ønskerne til sprogbrug og begreber fra det autistiske samfund.
Kathy Hoopman er selv autist.


Annoncer

Sponsorerede artikler

NYHED! Olívy nu i rejsestørrelse

Nu kan du også forebygge en rød babynumse, når du rejser med din baby. Olívy baby care - diaper change findes nu i en 100 ml. rejsevenlig flaske. En fin, lille rejsemakker, som passer perfekt i håndtasken.

Olívy baby care – diaper change i nyt design

Glæd jer også til ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Zleepii Kombipakke

værdi kr.2.398,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for dit svar. Det var lige hvad jeg havde brug for!

Tak fra Emmas (18 måneder) mor


Annonce