Annonce

Annonce

Hvor lagde jeg babyen?


26. februar 2009

Forfatter:
Julia Lahme
Forlag:
www.prettyink.dk
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
200
Pris:
249
ISBN:
9788763810074
Hvor lagde jeg babyen?

Læs omtalen af "Hvor lagde jeg babyen?" under annoncen ...


Annonce

Bogen Hvor lagde jeg babyen? er en personlig og indlevende beretning om, hvordan det er at blive mor, hvordan det er at få karriere, kærlighed og familieforhold til at gå op i en højere enhed og ikke mindst, hvordan det er at blive mor, når man har mistet sin egen mor.

Hvor lagde jeg babyen er skrevet af Julia Lahme, Chefredaktør på Cosmopolitan og cand.mag. i etnologi. Det er en barselsdagbog, der går helt tæt på de magiske livsbekræftende og rørende øjeblikke, hormonerne der tordner rundt i kroppen, så hun tuder og hvæser og raser af dem der er tættest på. For ikke at tale om det faktum at hun skal forholde sig til en så ufattelig og afgrundsdyb træthed at hun ikke engang kan huske hvor hun har puttet sit barn.

Intet er som før - alt lige fra et ellers velfungerende sexliv til daglige inkøb i Netto må revideres. Fra det ene øjeblik til det andet kan man hverken kende sig selv, sin psyke eller sin krop.

Hvor lagde jeg babyen? er til gravide, nybagte mødre, fædre der gerne vil forstå deres koner .. en ærlig og meget personlig beretning fra en virkelig kvinde i dagens Danmark.

En fantastisk dejlig bog.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Det kan ikke siges for mange gange. Din bog om barnets søvn er helt fantastisk og hver gang jeg læser i den giver den mig ro i stedet for at stresse over at mit barn ikke nødvendigvis sover 16-20 timer i døgnet i en alder af 3 mdr, som man læser mange andre steder.

Hilsen mor til pige på 3 måneder


Annoncer

Annonce