Annonce

Annonce

Hvor lagde jeg babyen?


26. februar 2009

Forfatter:
Julia Lahme
Forlag:
www.prettyink.dk
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
200
Pris:
249
ISBN:
9788763810074
Hvor lagde jeg babyen?

Læs omtalen af "Hvor lagde jeg babyen?" under annoncen ...


Annonce

Bogen Hvor lagde jeg babyen? er en personlig og indlevende beretning om, hvordan det er at blive mor, hvordan det er at få karriere, kærlighed og familieforhold til at gå op i en højere enhed og ikke mindst, hvordan det er at blive mor, når man har mistet sin egen mor.

Hvor lagde jeg babyen er skrevet af Julia Lahme, Chefredaktør på Cosmopolitan og cand.mag. i etnologi. Det er en barselsdagbog, der går helt tæt på de magiske livsbekræftende og rørende øjeblikke, hormonerne der tordner rundt i kroppen, så hun tuder og hvæser og raser af dem der er tættest på. For ikke at tale om det faktum at hun skal forholde sig til en så ufattelig og afgrundsdyb træthed at hun ikke engang kan huske hvor hun har puttet sit barn.

Intet er som før - alt lige fra et ellers velfungerende sexliv til daglige inkøb i Netto må revideres. Fra det ene øjeblik til det andet kan man hverken kende sig selv, sin psyke eller sin krop.

Hvor lagde jeg babyen? er til gravide, nybagte mødre, fædre der gerne vil forstå deres koner .. en ærlig og meget personlig beretning fra en virkelig kvinde i dagens Danmark.

En fantastisk dejlig bog.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annonce