Annonce

Annonce

Sølvskeen for børn - Italienske favoritter


28. august 2011

Forfatter:
Amanda Grant
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
104
Pris:
199
ISBN:
9788711424377
Sølvskeen for børn - Italienske favoritter

Læs omtalen af "Sølvskeen for børn - Italienske favoritter " under annoncen ...


Annonce

Sølvskeen for børn - Italienske favoritter byder på lækre italienske retter, som du og dit barn kan lave sammen, men som børn også nemt selv kan lave alene i 9 til 10 års alderen.

Opskrifterne er fra kogebogen Sølvskeen og de er alle testet af børn. Opkrifterne har også været forbi en ernæringsekspert.

Opskrifterne er grundigt beskrevet trin for trin med let tekst, flotte tegninger og fotografier. Derudover er der også gode tips om sikkerhed i køkkenet, hvilket udstyr man har brug for og hvordan man bruger det.

Om forfatteren
Amanda Grant er mor til Ella, Lola og Finley. Hun er madskribent og tv-vært.
Amanda Grant har skrevet op til flere bøger om sund mad for børn. I øjeblikket skriver hun hos magasinet Delicious.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar omkring min søns sovevaner.

Jeg startede med at skære natamningen helt væk, og så var der kun godnattåren tilbage, den virkede han pludselig ikke så interesseret i så den blev også droppet, og helt uden drama og gråd;-)

Nu kunne jeg så få ham til at falde i søvn uden at være helt tæt på mig, men han ville stadig ikke ned i tremmesengen i vågen tilstand.

Jeg læste så at du havde rådet andre til at tage den ene side af sengen, da nogle børn følte sig indespærret.... og hold da k... det gjorde en forskel!!

Dels falder han i søvn glad og tilfreds i sin egen seng, derudover sover han bedre og længere tid i hans egen seng (han kommer stadig ind til os om natten). Han går oven i købet selv ind og lægger sig i sengen når det er sove tid!

Tak fra Rikke, mor til dreng på 16 måneder


Annonce