Annonce

Annonce

Kloge Kalorier - vægttab med sund mad der mætter


22. januar 2009

Forfatter:
Birgitte Escherich
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
256
Pris:
299
ISBN:
9788761404091
Kloge Kalorier - vægttab med sund mad der mætter

Læs omtalen af "Kloge Kalorier - vægttab med sund mad der mætter" under annoncen ...


Annonce

Bogen Kloge kalorier - vægttab med sund mad der mætter handler om at opnå vægttab gennem gode kostråd, samt sund og velsmagende mad.

Kloge kalorier er skrevet af Birgitte Escherich, ejer af kostkompagniet, kendt fra DR1 programmet "Ha' det godt" og som også har været madskribent i blandt andet Femina. I bogen Kloge kalorier giver hun sit bud på, hvordan du med god kost og god smag kan tilrettelægge en personlig kostplan, der giver dig det ønskede vægttab.

Kloge kalorier er:
• mad der giver stor mæthed
• velsmagende mad der er nem at tilberede
• sund mad der følger de otte kostråd
• plads til fristelser

Bogen er opdelt, så man først vælger, hvor hurtigt man vil tabe sig; dernæst vælger man en af de to kostplaner; og til sidst kan man vælge mellem over 200 lækre opskrifter, hvor der er angivet hvilke mængder, man må spise. Der er opskrifter på morgenmad, varme og kolde middags- og frokostretter, salater, familiemiddage, festmiddage, mellemmåltider, brød, desserter, drikkevarer mm. I bogens slankeleksikon får man den nyeste viden om vægttab fra A-Å.


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så er jeg tilbage i klubben igen, for nu er barn nummer to kommet til, og med ham nye udfordringer, for ingen børn er jo ens ;-) Og jeg trænger til lidt professionel hjælp fra en sundhedsplejerske, der ikke er bange for at have en mening.

Hilsen mor til to drenge


Annoncer

Annonce