Annonce

Annonce

Varm på brød og lun på boller


20. maj 2008

Forfatter:
Rikke Holm
Forlag:
Høst og Søn
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
148
Pris:
199
ISBN:
9788763806497
Helens vurdering:
Varm på brød og lun på boller

Jeg har valgt at give bogen "Varm på brød og lun på boller" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Varm på brød og lun på boller er til dig, der gerne vil bage dit brød selv og det betyder ikke noget om du har bagt i mange år eller du er novice indenfor det område - med bogen Varm på brød og lun på boller kan alle være med.

Ved du allerede en masse om meltyper, hvordan en god dej skal føles, hvordan brødet hæves eller hvad du skal gøre, hvis du kommer til at tabe saltbøtten i dejen så er det bare at gå i gang. Men ved du det ikke, så er der indledningsvist i bogen en beskrivelse af netop ovenstående.

I bogen Varm på brød og lun på boller finder du opskrifter på morgenbrød - bagels, rundstykker, croissanter, mysliboller osv. Du finder godt brød til madpakken eller brød der kan bruges som mellemmåltid til dig og dine børn - det kunne være f.eks. trekornsboller, squash- eller spinatboller. Du finder mange gode opskrifter på rugbrød - ikke kun de besværlige med surdej, men også de hurtige, som er gode i en travl børnefamilie og så finder du naturligvis også opskrifter på pitabrød, pizza og burgerboller.

Hører du til dem der har lyst til at bage til bestemte årstider eller festdage, så er der naturligvis også opskrifter på varme hveder, fastelavnsboller og luciabrød, kager og bagværk til fødselsdagen kommer vi heller ikke uden om og hører du til de familier som savner opskrifter på brød bagt uden gluten - så findes det også i denne bog.

Sidst men ikke mindst finder du det forfatteren Rikke Holm kalder brøddesserter - f.eks. en rugbrødslagkage pyntet med chokolade eller trifli med rugbrødsrasp.

Varm på brød og lun på boller indeholder kort og godt det du har brug for at vide, for at bage godt, smagfuldt og spændende brød til både dig selv og familien - og der er vist ingen tvivl om at de vil elske det.

Jeg vælger derfor at give bogen Varm på brød og lun på boller 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dine svar, der altid er en STOR hjælp.

Tak fordi du er der, det er dejligt at kunne skrive til dig!

Fra Karina, mor til dreng på 5 mdr.


Annoncer

Annonce