Annonce

Annonce

Ta med sneulven Mimosa til Drømmeland


14. januar 2020

Forfatter:
Signe Flor Pedersen
Forlag:
Books on Demand
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
30
Pris:
149
ISBN:
9788743013228
Ta med sneulven Mimosa til Drømmeland

Læs omtalen af "Ta med sneulven Mimosa til Drømmeland" under annoncen ...


Annonce

Savner du korte historier, der kan læses højt, når dit barn skal sove, så er "Ta med sneulven Mimosa til drømmeland" måske noget for dig.

Du kan møde Sneulven Mimosa, som hver aften vogter den store port til Drømmeland, eller tage på eventyr med den lille prins og ildfluen, eller lade dit barn fordybe sig i historien om den stakkels enhjørning, der taber sit horn.

I alt kan du læse 5 korte historier, og bogen indeholder kun tekst og ingen billeder - helt bevidst. Tanken er, at dit barn skal lytte og fordybe sig i eventyrets magi.

Signe Flor Pedersen, der har skrevet eventyrerne, fortæller, at idéen blev skabt, da hun selv manglede en bog, som kunne få hendes 4årige datter til at få nervesystemet i ro. Ved at læse eventyrene højt, så får du en unik mulighed for at træde et skridt tilbage og nyde nuet med dit barn. I er sammen om et fælles 3., hvilket skaber ro og nærvær og derved lettere overgivelse til søvnen.

Alle 5 eventyr er målrettet børnehave- og førskolebarnet både i handling og udviklingsniveau. Det vil sige de 3-6 årige børn.

Bogen fås både som alm. bog (149 kr) og som E-bog (79 kr).

Om forfatteren
Signe Flor Pedersen er uddannet pædagog og har efteruddannelse i specialpædagogik og neuropædagogik/neuropsykologi. Hun er mor til to børn og driver også hjemmesiden anderledes-festtaler.dk


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

Jeg ville bare blot meddele dig, at det går så godt i øjeblikket at jeg næsten ikke kan få armene ned..

Jeg gik jo rundt og tumlede med tanker om at min datter "kørte" på mig osv.. Men du fortalte mig at hendes humør skifter rigtig hurtigt og at lige netop hendes alder / denne såkaldt selvstændighedsfase gør at det kan være svært for både forældre og barn..

Jeg tror, at fordi jeg er blevet opmærksom på det, så tager jeg det ikke mere personligt og det gør at jeg ikke bliver ked af det mere..

Hvor er det dog dejligt at der også er nogle perioder der faktisk går godt..

Jeg er sikker på at der ligger udfordringer der ude i fremtiden som venter på os, men dem kan jeg ikke komme udenom..

Så rigtig mange tak herfra Helen..
HVOR HAVDE DU DOG RET!!!!!!!!!!!!!

Med venlig hilsen
M´s Mor


Annonce