Annonce

Annonce

Ta med sneulven Mimosa til Drømmeland


14. januar 2020

Forfatter:
Signe Flor Pedersen
Forlag:
Books on Demand
Udgivelsesår:
2019
Sidetal:
30
Pris:
149
ISBN:
9788743013228
Ta med sneulven Mimosa til Drømmeland

Læs omtalen af "Ta med sneulven Mimosa til Drømmeland" under annoncen ...


Annonce

Savner du korte historier, der kan læses højt, når dit barn skal sove, så er "Ta med sneulven Mimosa til drømmeland" måske noget for dig.

Du kan møde Sneulven Mimosa, som hver aften vogter den store port til Drømmeland, eller tage på eventyr med den lille prins og ildfluen, eller lade dit barn fordybe sig i historien om den stakkels enhjørning, der taber sit horn.

I alt kan du læse 5 korte historier, og bogen indeholder kun tekst og ingen billeder - helt bevidst. Tanken er, at dit barn skal lytte og fordybe sig i eventyrets magi.

Signe Flor Pedersen, der har skrevet eventyrerne, fortæller, at idéen blev skabt, da hun selv manglede en bog, som kunne få hendes 4årige datter til at få nervesystemet i ro. Ved at læse eventyrene højt, så får du en unik mulighed for at træde et skridt tilbage og nyde nuet med dit barn. I er sammen om et fælles 3., hvilket skaber ro og nærvær og derved lettere overgivelse til søvnen.

Alle 5 eventyr er målrettet børnehave- og førskolebarnet både i handling og udviklingsniveau. Det vil sige de 3-6 årige børn.

Bogen fås både som alm. bog (149 kr) og som E-bog (79 kr).

Om forfatteren
Signe Flor Pedersen er uddannet pædagog og har efteruddannelse i specialpædagogik og neuropædagogik/neuropsykologi. Hun er mor til to børn og driver også hjemmesiden anderledes-festtaler.dk


Annoncer

Produktnyheder

Norly & Friends skaber søvndyssende, sød musik

De fleste forældre kan nikke genkendende til, at sengetid kan føles som alt andet end en hyggelig stund mellem barn og forældre, og snarere som en frustrerende kamp, der ingen ende vil tage. Hos Norly & Friends tror vi på, at det trygge putteritual og musik kan gøre en kæmpe forskel, og derfor har ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Endnu engang ros til dig. Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine svar til andre. Din grundighed tåler ingen sammenligning og findes ikke hos mange andre! Mange forældre og børn kan prise sig lykkelig for at have dig!

Glæder mig til at læse din bog.

Mange varme hilsner fra
Sophus og mor


Annonce