Annonce

Annonce

Pigen der elskede en gris


3. september 2016

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
34
Pris:
269
ISBN:
978874061059
Pigen der elskede en gris

Læs omtalen af "Pigen der elskede en gris " under annoncen ...


Annonce

En smuk billedbog om stor kærlighed.

Det er forår, og pigen skal med klassen på tur ud til en gård for at se bondens grise. Hun vil så gerne prøve at holde en af smågrisene, men hun tør ikke spørge. Så får hun øje på en lille gris, der ligger alene i halmen. Er den mon død? Nej, den trækker stadig vejret.
Pigen ser sig om. Hun har fået en idé.

Pigen redder den lille gris. De bliver de bedste venner, og selv om folk griner af deres venskab kan intet skille dem ad. Heller ikke da pigen bliver voksen og møder en sød kæreste. Men en dag ligger grisen stille uden for huset. Det er blevet tid for pigen til at sejle grisen over på den anden side. Til De Lykkelige Grises Land.

Pigen der elskede en gris er en smuk fortælling med fine illustrationer om stor kærlighed, men også om at sige farvel, når tid er.

Om forfatteren
Irma Lauridsen skriver romaner for voksne, unge og børn, letlæsningsbøger, billedbøger, livsstilsbøger og noveller. Sideløbende med forfatterskabet holder Irma Lauridsen foredrag over hele landet, og er brevkasseredaktør på en del af landets aviser.


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Mange tak for dit svar. Vi brugte alle dine råd i går, og Oscar endte med at sove fra 23, hvor han selv vågnede for mad og helt indtil 04.45, så jeg er lykkelig! Nu må vi bare blive ved, og så skal det forhåbentlig nok gå ...

Tak fra Maja
Mor til Oscar på 7 måneder


Annoncer

Annonce