Annonce

Annonce

Pigen der elskede en gris


3. september 2016

Forfatter:
Irma Lauridsen
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
34
Pris:
269
ISBN:
978874061059
Pigen der elskede en gris

Læs omtalen af "Pigen der elskede en gris " under annoncen ...


Annonce

En smuk billedbog om stor kærlighed.

Det er forår, og pigen skal med klassen på tur ud til en gård for at se bondens grise. Hun vil så gerne prøve at holde en af smågrisene, men hun tør ikke spørge. Så får hun øje på en lille gris, der ligger alene i halmen. Er den mon død? Nej, den trækker stadig vejret.
Pigen ser sig om. Hun har fået en idé.

Pigen redder den lille gris. De bliver de bedste venner, og selv om folk griner af deres venskab kan intet skille dem ad. Heller ikke da pigen bliver voksen og møder en sød kæreste. Men en dag ligger grisen stille uden for huset. Det er blevet tid for pigen til at sejle grisen over på den anden side. Til De Lykkelige Grises Land.

Pigen der elskede en gris er en smuk fortælling med fine illustrationer om stor kærlighed, men også om at sige farvel, når tid er.

Om forfatteren
Irma Lauridsen skriver romaner for voksne, unge og børn, letlæsningsbøger, billedbøger, livsstilsbøger og noveller. Sideløbende med forfatterskabet holder Irma Lauridsen foredrag over hele landet, og er brevkasseredaktør på en del af landets aviser.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alt din støtte og hjælp indtil nu. Igennem dig har jeg lært at have tillid til mine beslutninger og oser ud af tryghedsposen til min dreng og dette med god samvittighed!!!

Ingen tvivl om at du altid skal være min sundhedsplejerske :-)

Kærlig hilsen
P, mor til dreng på 15 måneder.


Annonce