Annonce

Annonce

Lille Lulu Lykkepot


23. december 2009

Forfatter:
Gunilla Bergström
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2009
Sidetal:
65
Pris:
179
ISBN:
9788702074710
Lille Lulu Lykkepot

Læs omtalen af "Lille Lulu Lykkepot" under annoncen ...


Annonce

Lasse har fået en underlig lillesøster. Lulu siger aldrig noget, hun går bare og nynner og danser og forstår ingenting. Hun er altid glad, men far og mor og Lasse er kede af det. De ville ønske at Lulu var som andre børn ... eller ville de?

Bogen Lille Lulu Lykkepot er baseret på den svenske Gunilla Bergströms personlige erindringer om hverdagen med sine engang to små børn: Sønnen Pål - kaldet Lasse i bogen - og datteren Boel (Lulu), der er mentalt handicappet.

Første halvdel af børnebogen udkom som selvstændig historie på dansk i 1978. Anden halvdel har ikke tidligere været udgivet herhjemme.

Marianne Iben Hansen har nyoversat hele fortællingen, der er på vers. Gunilla Bergström har selv illustreret.

Beagest i bogen er et lille efterskrift, hvori Gunilla Bergström fortæller om sin datters liv i dag.

Gunilla Bergström (f. 1942) debuterede som forfatter i 1971 og er især berømt for sine Alfons Åberg-bøger.

Målgruppen er ca. 5 år, det er en fin bog at læse for de børn der oplever at have en handicappet søster eller bror - men den er bestemt også god til de større børn i børnehaven, som ofte stiller spørgsmål til verden og de ting de oplever og har en naturlig lyst til at vide "hvorfor nogen opfører sig anderledes?".


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar til min ældste søn og hans spørgsmål om ’bierne og blomsterne’. Vi har læst et par bøger sammen, han grinede rigtig meget … men fik stillet sin nysgerrighed!

Det var en rigtig god idé at læse bøger sammen, for du har jo fuldstændig ret: Det kan være grænseoverskridende for både barn og voksen af snakke om den slags sammen, mens en bog oplyser nøgternt og godt. Intimsfæren bevares intakt, genialt!


Annonce